AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 27 Mart 2022 #11 Revntron dedi: OC yapabilseydim 1740 puanın üstüne çıkardı bence. Genişletmek için tıkla... Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun.
Revntron dedi: OC yapabilseydim 1740 puanın üstüne çıkardı bence. Genişletmek için tıkla... Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun.
Revntron Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 152 28 Mart 2022 #12 AceTeq dedi: Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı?
AceTeq dedi: Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 28 Mart 2022 #13 Revntron dedi: Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı? Genişletmek için tıkla...
Revntron dedi: Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı? Genişletmek için tıkla...
Revntron Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 152 28 Mart 2022 #14 AceTeq dedi: Eki Görüntüle 1344347 Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten.
AceTeq dedi: Eki Görüntüle 1344347 Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 28 Mart 2022 #15 Revntron dedi: Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten. Genişletmek için tıkla... Görselde yanlış anladığımı kabul ettiğimi anlatmak istedim. @361370 anlamış.
Revntron dedi: Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten. Genişletmek için tıkla... Görselde yanlış anladığımı kabul ettiğimi anlatmak istedim. @361370 anlamış.