Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun.OC yapabilseydim 1740 puanın üstüne çıkardı bence.
Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun.OC yapabilseydim 1740 puanın üstüne çıkardı bence.
Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı?Kötülemek için demedim, aksine daha çok performans artışı olur demek istedim. Neden BTC gibi hemen kırmızı mum atıyorsun.
Hayır ben kötüleme olarak algılamadım ki, dediğini anladım zaten değiştirmeyi düşünüyorum dedim kızmadım o nereden çıktı?
Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten.
Görselde yanlış anladığımı kabul ettiğimi anlatmak istedim. @361370 anlamış.Kanka kusura bakma ama güzelce izah etmişim durumu bu görsel ne alaka? Mizah seviyen ve konuşmandan ben birşey anlamadım gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.