Quezel Kilopat Katılım 10 Nisan 2019 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #1 BIOS'u güncelleyeceğim, sürümü bulamıyorum. Yani mesela ınternette 7A36vh2 diye var. Bende E7A36AMS. H20 var. Bu benim sürümümle aynı mı? (Anakart: MSI A320M Pro-E) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
BIOS'u güncelleyeceğim, sürümü bulamıyorum. Yani mesela ınternette 7A36vh2 diye var. Bende E7A36AMS. H20 var. Bu benim sürümümle aynı mı? (Anakart: MSI A320M Pro-E)
Çözüm MayCrasH 15 Mart 2020 Aynı, H2 harflerinden anlayabilirsin, zaten anakartının BIOS'larına baktığımız zaman başka bir isim BIOS yok. Bilgisayarın sorunsuz ise Beta BIOS'a geçmeni tavsiye etmiyorum.
Aynı, H2 harflerinden anlayabilirsin, zaten anakartının BIOS'larına baktığımız zaman başka bir isim BIOS yok. Bilgisayarın sorunsuz ise Beta BIOS'a geçmeni tavsiye etmiyorum.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2020 #2 Aynı, H2 harflerinden anlayabilirsin, zaten anakartının BIOS'larına baktığımız zaman başka bir isim BIOS yok. Bilgisayarın sorunsuz ise Beta BIOS'a geçmeni tavsiye etmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı, H2 harflerinden anlayabilirsin, zaten anakartının BIOS'larına baktığımız zaman başka bir isim BIOS yok. Bilgisayarın sorunsuz ise Beta BIOS'a geçmeni tavsiye etmiyorum.