MSI A320M PRO-E RAM Uyumu

• Konuyu başlatan nqqk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.723
Oh dostum sanırım yanlış yazmışım hızlı yazmanın kurbanı olduk desene evet dostum HDMI demek istedim :D
:)
Bide ikinize bir sorum daha olacak. Bilmiyorum bir bilginiz varmı. Bilgisayarım özelliklere girdiğimde maksimum ram kullanımı 3.25GB olarak gözüküyor. Bilgisayarımın 32 BİT olduguğu için. Birçok kez 64 BİT yüklemeyi denedim fakat uyumlu değil diye bir hata alıyorum. İşlemcimde 64 BİT desteği var. Anakartın üzerindeki sokettteki tellerde 2 adet kırık parça var. (İşlemcinin temas ettiği ver.) Sizce sebebi bumudur?

:)
Bide ikinize bir sorum daha olacak. Bilmiyorum bir bilginiz varmı. Bilgisayarım özelliklere girdiğimde maksimum ram kullanımı 3.25GB olarak gözüküyor. Bilgisayarımın 32 BİT olduguğu için. Birçok kez 64 BİT yüklemeyi denedim fakat uyumlu değil diye bir hata alıyorum. İşlemcimde 64 BİT desteği var. Anakartın üzerindeki sokettteki tellerde 2 adet kırık parça var. (İşlemcinin temas ettiği ver.) Sizce sebebi bumudur?
Üzgünüm ne yazık ki donanımdan bu kadar anlamıyorum ama konu üstte kalsın diye bir şeyler yazıyım dedim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı