MSI A320M Pro V-H anakarta R5 4500 takılır mı?

Yanlış yazmışım hocam pardon. Benim anakartım PCI Express 3.0 internetten baktıgımda anakartım GDDR5 destekliyor görünüyor 3050'de GDDR6 destekliyor olarak gözüküyor ondan dolayı GDDR5 destekleyen 5500 islemciye darbogaz yapmayacak bir ekran kartı olsun benim icin yeterli.

GDDR sürümünün alakası yok anakart ile isterseniz GDDR3 takın. İşlemci+ekran kartı bütçeniz nedir?

Hocam bu GDDR olayı nedir tam olarak acıklayabilir misiniz? Benim anakartım hangi ekran kartlarını destekliyor öğrenmek istiyorumda.

GDDR sürümü ekran kartındaki VRAM'lerin sürümü(DDR4 gibi) anakart ile alakası yok şu an anakartınız piyasadaki bütün PCI-e kartları destekler bu da aşağı yukarı 15 yıldır her karttaki standart port. Bir de PCI-e sürümü var anakart 3.0 olsa bile 4.0 çalışır ama performans biraz daha düşük olur.

GDDR sürümü ekran kartındaki VRAM'lerin sürümü(DDR4 gibi) anakart ile alakası yok şu an anakartınız piyasadaki bütün PCI-e kartları destekler bu da aşağı yukarı 15 yıldır her karttaki standart port. Bir de PCI-e sürümü var anakart 3.0 olsa bile 4.0 çalışır ama performans biraz daha düşük olur.

Anladım hocam. Teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı