R Ryoshe Kilopat Katılım 8 Mart 2017 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar anakartım bu -> MSI A520M-A Pro AM4 Soket Anakart bu anakartıma Bu ekran kartını alırsam -> Asus TUF Gaming Radeon RX 6700 XT OC Edition Uyumlu olur mu acaba sıkıntı yaşar mıyım sizce? Bir ekran kartının bir anakarta uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım arkadaşlar?
Arkadaşlar anakartım bu -> MSI A520M-A Pro AM4 Soket Anakart bu anakartıma Bu ekran kartını alırsam -> Asus TUF Gaming Radeon RX 6700 XT OC Edition Uyumlu olur mu acaba sıkıntı yaşar mıyım sizce? Bir ekran kartının bir anakarta uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım arkadaşlar?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 20 Eylül 2023 #11 Ryoshe dedi: 8k 2024te bitiyor garantisi Genişletmek için tıkla... İyi fiyat, 5700G ile fazla sorun olacağını sanmıyorum, olsada idarelik kullanılabilir zaten sonradan degistirecekseniz eğer. Artı 0 Eksi
Ryoshe dedi: 8k 2024te bitiyor garantisi Genişletmek için tıkla... İyi fiyat, 5700G ile fazla sorun olacağını sanmıyorum, olsada idarelik kullanılabilir zaten sonradan degistirecekseniz eğer.