MSI A520M-A Pro anakart için M.2 SSD önerisi

@hakopera yazarlığı bırakın. Farklı kontrolcüler, farklı NAND'lar kullanılıyor. Attığım kaynağa girin bakın, kendim hazırladım.
Kontrol kanallarının farklı olduğunu ben söyledim zaten. Aralarindaki fiyat farki da bu sebepten degil mi? Istediginiz gibi şema hazirlayabilirsiniz. Beyefendi biri olmadiktan sonra bir ise yaramiyor bu şemalar. Baska zaman hakli olsaniz bile haksiz duruma dusersiniz boyle yaparak. Burada trajikomik olan şey ise haklı olmamaniz. Pascal controlor ve arm cortex yapiya sahip olan bu aygitlara birbirinden farklı oldugunu iddia edecek kadar saçmalamadım henüz.

Artı -1 Eksi
@hakopera burada haksız olan birisi varsa o da sizsiniz. ARM Cortex, kontrolcünün mimarisi. ''Bazıları'' aynı mimaride olsa dahi üretim teknolojileri farklı, ulaşabildikleri tavan hız farklı, çekirdek sayısı farklı, NAND Channel sayısı farklı...

Saçmalayan ben değil, sizsiniz. 2.500 TL bütçesi olan kişiye Samsung 990 al diye tavsiye veriyorsunuz. Madem piyasadan bihabersiniz, o halde girip kalabalık yapmayın. Değil mi?

Ha, şunu da ekleyeyim: Az önce şu listenin sahibi yabancı birisi, Türk forumuna üye olup yaptığım işi takdir etti.

1739911099586.png

Artı -1 Eksi
@hakopera burada haksız olan birisi varsa o da sizsiniz. ARM Cortex, kontrolcünün mimarisi. ''Bazıları'' aynı mimaride olsa dahi üretim teknolojileri farklı, ulaşabildikleri tavan hız farklı, çekirdek sayısı farklı, NAND Channel sayısı farklı...

Saçmalayan ben değil, sizsiniz. 2.500 TL bütçesi olan kişiye Samsung 990 al diye tavsiye veriyorsunuz. Madem piyasadan bihabersiniz, o halde girip kalabalık yapmayın. Değil mi?

Ha, şunu da ekleyeyim: Az önce şu listenin sahibi yabancı birisi, Türk forumuna üye olup yaptığım işi takdir etti.

Eki Görüntüle 2427200
Ben sizi takdir falan etmiyorum. Bir insan hatali olsa bile terslenmemelidir. aşagilanmamalidir. Size yorum yapan yabanci arkadaşa bu konuşmalari çevirin lütfen. Yaşim 41 ve yaşadıginiz tecrübelerin çok daha fazlasini yasamis biri olarak dogru bir davranista bulunmadiginizi soyleyebilirim. Karşinizda bir cocuk yok ve size garanti ederim ki sizi her konuda rahatlikla alt edebilirim.

Artı -2 Eksi
Bu bütçede g2'den başkasına şaşmayın, az daha bütçeniz varsa Renegade 1TB daha güzel olacaktır bu arada. Çok daha uzun ömürlüdür.

G2 modelinin okuma yazma hızı biraz düşük çok sorun yaşatır mı ayrıca Renegade mödeli PCI-e 4.0 istesem de alamam anakartım 3.0 destekliyor.

G2 modelinin okuma yazma hızı biraz düşük çok sorun yaşatır mı ayrıca Renegade mödeli PCI-e 4.0 istesem de alamam anakartım 3.0 destekliyor.
Normal bir kullanıcı için saniye 2000 mb gibi okuma yazma değerleri fazla fazla yeterli, çoğu kişinin kafasında okuma yazma değeri yüksekse iyidir mantığı var. Dram olsun kontrolcü olsun bir sürü dikkat edilmesi gereken şeyden oluşuyor ssd.
Kısacası bu fiyat bandında g2 üzmez ancak renegade çok daha iyi olur, bu arada anakartınız 3.0 destekliyor diye illaki de 3.0 ssd almanız gerekiyor diye bir kaide yok.
4.0 alırsınız 3.0 hızlarında çalışır, önemli olan ssd nin stabilitesi.

Normal bir kullanıcı için saniye 2000 MB gibi okuma yazma değerleri fazla fazla yeterli, çoğu kişinin kafasında okuma yazma değeri yüksekse iyidir mantığı var. DRAM olsun kontrolcü olsun bir sürü dikkat edilmesi gereken şeyden oluşuyor SSD.
Kısacası bu fiyat bandında G2 üzmez ancak Renegade çok daha iyi olur, bu arada anakartınız 3.0 destekliyor diye illaki de 3.0 SSD almanız gerekiyor diye bir kaide yok.
4.0 alırsınız 3.0 hızlarında çalışır, önemli olan SSD'nin stabilitesi.

Tamam hocam bilğilendirme için teşekkür ederim.

Bu bütçede g2 den başkasına şaşmayın, az daha bütçeniz varsa renegade 1tb daha güzel olucaktır bu arada. Çok daha uzun ömürlüdür.

Kioxia SSD 1TB EXCERIA PRO M.2 NVME4.0 7300/6400 MB/sn Fiyatı ve Özellikleri bu ikisi arasında ne fark var birde İntros satıcısı güvenilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı