Aficionado Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Selamlar. Sistem Ryzen 7, RAM DDR4 64 GB. Yarın orta kasadan büyük kasa PC'ye geçeceğim, bilgisayarı yakınlardaki bir dükkan toplayacak. Anakartım MSI A520M Pro (MS-7D14) Bu anakarta Sapphire Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20GB GDDR6 320 bit ekran kartı. Takılabilinir mi sormak istedim. Boyut olarak gözüme biraz büyük göründü ekran kartı. Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar. Sistem Ryzen 7, RAM DDR4 64 GB. Yarın orta kasadan büyük kasa PC'ye geçeceğim, bilgisayarı yakınlardaki bir dükkan toplayacak. Anakartım MSI A520M Pro (MS-7D14) Bu anakarta Sapphire Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20GB GDDR6 320 bit ekran kartı. Takılabilinir mi sormak istedim. Boyut olarak gözüme biraz büyük göründü ekran kartı. Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 30 Mayıs 2024 #2 Takabilirsin. Kasanın desteklediği ekran kartı uzunluğu, işlemcin ve PSU'n önemli. Artı 0 Eksi
KS KS Aficionado Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum Kasamız bu Cold Power Coldpower Seaview 7x Argb Sessiz Fan Temper Cam 750 Watt 80 Bronze Güç Kaynağı E-Atx Gaming Kasa Anakart Desteği E-ATX - ATX - M-ATX - ITX Kasa Tipi E-ATX - ATX - M-ATX - ITX Max. VGA uzunluğu 360 mm ana kart galiba m-atx tipi dedim böyle uzun boyutta bir ekran kartı acaba o ana karta sığarmı Artı 0 Eksi
Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum Kasamız bu Cold Power Coldpower Seaview 7x Argb Sessiz Fan Temper Cam 750 Watt 80 Bronze Güç Kaynağı E-Atx Gaming Kasa Anakart Desteği E-ATX - ATX - M-ATX - ITX Kasa Tipi E-ATX - ATX - M-ATX - ITX Max. VGA uzunluğu 360 mm ana kart galiba m-atx tipi dedim böyle uzun boyutta bir ekran kartı acaba o ana karta sığarmı
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 30 Mayıs 2024 #4 Aficionado dedi: Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Kasamız bu. Cold Power coldpower seaview 7X ARGB sessiz fan temper cam 750 watt 80 Bronze güç kaynağı e-ATX Gaming kasa. Anakart Desteği E-ATX - ATX - M-ATX - ITX. Kasa Tipi E-ATX - ATX - M-ATX - ITX. Max. VGA uzunluğu 360 mm. ana kart galiba m-atx tipi dedim böyle uzun boyutta bir ekran kartı acaba o ana karta sığarmı Genişletmek için tıkla... Anakarta sigip sigmama diye bir şey yok. Kasanın desteklediği 360, ekran kartın 313. 750W PSU'n da var, o da yeterli. Artı 0 Eksi
Aficionado dedi: Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Kasamız bu. Cold Power coldpower seaview 7X ARGB sessiz fan temper cam 750 watt 80 Bronze güç kaynağı e-ATX Gaming kasa. Anakart Desteği E-ATX - ATX - M-ATX - ITX. Kasa Tipi E-ATX - ATX - M-ATX - ITX. Max. VGA uzunluğu 360 mm. ana kart galiba m-atx tipi dedim böyle uzun boyutta bir ekran kartı acaba o ana karta sığarmı Genişletmek için tıkla... Anakarta sigip sigmama diye bir şey yok. Kasanın desteklediği 360, ekran kartın 313. 750W PSU'n da var, o da yeterli.