MSI A520M Pro, GTX 1050 Ti uyumlu mu?

TommY Vercetti31

Femtopat
Daha fazla  
Ben işlemci değiştireceğim, o yüzden de anakartım değiştireceğim ama anakartım ekran kartımla uyuşacak mı bilmiyorum. Alacağım anakart:
MSI A520M Pro AMD A520 soket AM4 DDR4 4600 MHz (OC) M.2 anakart
Şu anki ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ekran kartım anakartımla uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işlemci değiştireceğim, o yüzden de anakartım değiştireceğim ama anakartım ekran kartımla uyuşacak mı bilmiyorum. Alacağım Anakart:
MSI A520M Pro AMD A520 soket AM4 DDR4 4600 MHz (OC) M.2 anakart
Şu anki ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ekran kartım anakartımla uyumlu mudur?

Uyumlu.

Alacağın işlemciş AM4 serisi ise, anakart hem işlemci hem de ekran kartıyla uyumludur, alabilirsin.
evet am4 işlemci alacağım çok sağolun

çok sağol teşekkürler

hocam peki bu uyumlumudur diğerine zam gelmiş galiba MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Evet AM4 işlemci alacağım çok sağ olun

Çok sağ ol teşekkürler

Hocam peki bu uyumlu mudur diğerine zam gelmiş galiba MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İndirim bitmiş vatan da.
Bu modele bak.

İndirim bitmiş vatan da.
Bu modele bak.
vatanda stoğu bitmiş bu anakartın reis

1050 ti ın vga slotu 3.0 ben anakartı 4.0 slotlu alırsam ne olur sıkıntı çıkar mı bu anakartı almayı planlıyorum

ASROCK B550M-HDV AMD B550 Soket AM4 DDR4 4733MHz (OC) M.2 Anakart işlemcim de r5 5600 tak çalıştır yapabilir miyim​

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı