Hocam iletişim bilgisi verebilir misiniz, biraz pazarlık yapıp anakartla birlikte almayı düşünüyorum.İşlemci soğutucu hariç soruyorsanız 6600'e anlaşabiliriz hocam.
Hocam iletişim bilgisi verebilir misiniz, biraz pazarlık yapıp anakartla birlikte almayı düşünüyorum.İşlemci soğutucu hariç soruyorsanız 6600'e anlaşabiliriz hocam.
Hocam pazarlığı çok minimal yapabilirim, yeni sistem alacağım için satıyorum nakite ihtiyacım var. Dediğim fiyattan çok farklı olmaz pazarlık sonrası.Hocam iletişim bilgisi verebilir misiniz, biraz pazarlık yapıp anakartla birlikte almayı düşünüyorum.
Hocam Thermalright'ı ayrı satıyorum. Aklınızdaki fiyat nedir?Parçaları ayrı ayrı satıyor musunuz?
Eğer düşünüyorsanız "Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB" ürününe talip olabilirim fiyatına bağlı olarak.
Hocam Thermalright'ı ayrı satıyorum. Aklınızdaki fiyat nedir?
Hayırlı olsun hocam.Hocam ne yazık ki daha dün Thermalright Burst Assassin 120 SE satın aldım.
Hayırlı olsun hocam.
NVMe, sağlığı düşük ancak okuma/yazmada ve oyun oynamada en ufak sorunu yok.SSD SATA mi NVMe mi?
Merhaba arkadaşlar.
Sistemimi yükseltmek için satıyorum.
Çoğu ürünün kutu ve faturası duruyor.
Herhangi bir arızası ve problemi de yok.
Düşündüğüm fiyat 18.000 TL.
Fiyatta pazarlık yapabiliriz ancak saçma fiyatlarla gelmeyiniz.
AMD Ryzen 5 5600satıldı.
Gigabyte B550M DS3Hsatıldı.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB.
ASUS Dual radeon™ RX 6650 XT OC 8 GBsatıldı.
Team T-Force Vulcan TUF 2x8GB 3600MHz CL18satıldı.
Kioxia Exceria 500GB.
MSI MAG Vampiric 100l.
MSI MAG A550bn 550W.
1400 lira hocam.MSI MAG A550bn 550W.
Kaça bırakırsınız?
1400 lira hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.