MSI A58M-P33 ile A6 5400K uyumlu mu?

Daha fazla  
Yok canım o sistemle o oyunu unut :)
Amd A6 6400K Soket Fm2 3.9Ghz 1Mb Cache 32Nm İşlemçi + Hd8470D Gpu - Vatan Bilgisayar bu işlemciyle low ayarlarda oynar mıyım ?
Ayrıca bu videoda adam açmış oynuyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye

@BilgisayarKurdu abi yukarıdaki mesajıma bakar mısın ?

8470D dahili grafik yongasıyla açarsın ancak dediğim gibi, bütün ayarları mümkün olduğunca dibe vurman gerekecek.
Buna rağmen kasılmalar olacaktır. Ayrıca internette gördüğün her videoya şak diye inanma, hiçbir kaynak yok doğruluğunu kanıtlayan.

O ayarlarda oynamaya çalıştığın oyunun ne denli zevki olur bilemem.

8470D dahili grafik yongasıyla açarsın ancak dediğim gibi, bütün ayarları mümkün olduğunca dibe vurman gerekecek.
Buna rağmen kasılmalar olacaktır. Ayrıca internette gördüğün her videoya şak diye inanma, hiçbir kaynak yok doğruluğunu kanıtlayan.

O ayarlarda oynamaya çalıştığın oyunun ne denli zevki olur bilemem.
Olsun dibe vururum :D Açılırsa çok güzel olur. GTA IV hangi ayarlarda açarım ?

Çözünürlüğü 1024*768 veya 1280*1024 seviyesinde tut. Geri kalan tüm doku filtreleme ayarlarını dibe vur, bira RAM belleğin de tam sınırda.
Zor bela açarsın da ne denli oynarsın bilemiyorum. RAM bellek miktarın yüzünden kasılmaların haricinde takılmalar da yaşatabilir sana ayarları yükseltirsen.

Son düzenleme:
Çözünürlüğü 1024*768 veya 1280*1024 seviyesinde tut. Geri kalan tüm doku filtreleme ayarlarını dibe vur, bira RAM belleğin de tam sınırda.
Zor bela açarsın da ne denli oynarsın bilemiyorum. RAM bellek miktarın yüzünden kasılmaların haricinde takılmalar da yaşatabilir sana ayarları yükseltirsen.
GTA San Andreas oynamaktan sıkıldım :D Yeter ki oynayalım.

Abi son bir sorum olacak ? Bu APU'nun içindeki GPU , GeForce 9800'den iyi mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı