MSI A68HM-E33 v2 aldım, görüntü vermiyor

Eternalsku

Decapat
Eski anakartım arızalandığı için yeni anakart aldım, ekrana görüntü gelmiyor.
GT 1030
Athlon X4 880K
MSI A68HM-E33 v2
8 GB DDR3 1600 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. Bios pilini çıkarttım. Kaç dakika sonra takayım?
Pilsiz bir şekilde ama sakın güç verme. Bilgisayarı prizden ayır. Açma tuşuna 1 defa uzun bas bir 10 saniye falan. Sonra 2 veya 3 defa hızlı bas. Ben böyle yapıyorum.. Ama sakın bilgisayara güç verme. Bir 15 dakika pilsiz beklet. Sonra pili tak. Normal şekilde çalıştır. Biraz yavaş tepki verebilir ama korkma.

Tamamdır bekliyorum

Ramler 2 slot halindeyse yerlerini de değiştirmeyi deneyebilirsin fan ve benzeri güç kaynağının slotlarını da kontrol et bazen boşluk yada pinlerde dışa çıkmışlık olabiliyor başıma gelmişti.

Tamamdır bekliyorum
Siz bunu okurken 10 dakika olmuştur. Hocam işi garantiye almak için bir sormam gerekiyor.
1. Ekran kartının arzalı olmadığından emin misiniz?
2. Monitörün kablosu kırık olabilir.
3. Monitör arzalı olabilir.
Bunlardan eminmisiniz?
Ramler 2 slot halindeyse yerlerini de değiştirmeyi deneyebilirsin fan ve benzeri güç kaynağı slotlarını da kontrol et bazen boşluk yada pinlerde dışa çıkmışlık olabiliyor başıma gelmişti.
Evet. Ramleri farklı slota takınca bende de oluyor. Arkadaş BIOS sıfırladıktan sonra deneyebilir.

Monitörden kablolardan eminim. Şimdi deniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…