MSI A68HM-E33 v2 aldım, görüntü vermiyor

Monitörü anakarta takmayı deneyebilir misin denemediysen? Daha önceki ekran kartım arıza yaptığında sistem tepki vermiyordu açmaya çalıştığımda. Anakarta takınca da direkt açılıyordu.

Ürün yeni bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. İşlemcide sıkıntı olsa pc açılır mı peki?
O kadar bilgim yok hocam ama bilgisayarın kasasından ses geliyor mu bip şeklinde. Az önce yukarıda arkadaş ram slotlarını değiştir yazdı. Yerlerini bir değiştir bence.

Anakart dışında her şeyi sök yeniden tak bence, benim aklıma gelen başka bir şey yok ne yazık ki..
Verilen tüm tavsiyeleri denedim sorun hala aynı. Acaba anakartta mı sıkıntı var gene?
İşlemci bozuk olsa pc açılır mı?
Ekran kartımda sorun yok Onboard deniyorum hala aynı.
Ram de farklo pcde denendi çalışıyor.

İşlemcide sorun olsa tahminimce açılmama olasılığı yüksek tam da bilgim yok. Bilgisayarcıya götür bir baktır desem sorun olmayan yerde sorun var deme olasılığı da fazla en azından güvendiğin birisi yoksa. Verdiğim çözümler dışında da bir bilgim olmadığı için benden bu kadar ne yazık ki.. Umarım bir çözümünü bulursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı