Eternalsku
Decapat
Ürün yeni bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. İşlemcide sıkıntı olsa pc açılır mı peki?Hocam. O zaman garantoye göndermek bir çare olabilir.
Ürün yeni bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. İşlemcide sıkıntı olsa pc açılır mı peki?Hocam. O zaman garantoye göndermek bir çare olabilir.
O kadar bilgim yok hocam ama bilgisayarın kasasından ses geliyor mu bip şeklinde. Az önce yukarıda arkadaş ram slotlarını değiştir yazdı. Yerlerini bir değiştir bence.Ürün yeni bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. İşlemcide sıkıntı olsa pc açılır mı peki?
Denedim hala ayno kardeşimMonitörü anakarta takmayı deneyebilir misin denemediysen? Daha önceki ekran kartım arıza yaptığında sistem tepki vermiyordu açmaya çalıştığımda. Anakarta takınca da direkt açılıyordu.
Verilen tüm tavsiyeleri denedim sorun hala aynı. Acaba anakartta mı sıkıntı var gene?Anakart dışında her şeyi sök yeniden tak bence, benim aklıma gelen başka bir şey yok ne yazık ki..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.