darkbelow
Hectopat
Daha fazla
Bir süredir dıkkatımı çeken bir olay oldu. Sistemimde 6 GB RAM var. Harici ekran kart hediye gelmişti bana bende ekran kartım yoktu. Onboard ekran kartım vardı. Onu kullanıyordum harici ekran kartını taktım bilgisayarıma. Formatı attım yeni olan ekran kartın driver'larını yükleyip güncelledim ama tam verim alamadıgımı gördüm ve paylasımsız olan ekran kartım RAM'ıı 4.85'e kadar yediğini gördüm. Aygıt yöneticisinden onboard ekran kartını devre dışı bırakıp kaldır dedim bilgisayarı yeniden başlattim ve tekrar aygıt yöneticisine girdigimde onboard ekran kartının aktif olduğunu gördüm. Onboard ekran kartı ve harici ekran kartı R7 300 Serisi o yüzden mi oluyor tam çözemedim. BIOS'tan da onboard ekran kartını kapatmayı bulamadım ve fazlada karıştırmak istemedim.
Bu konuda yardımcı olabılır mısınız?
Ekran kartım : AMD A10 7870K Soket FM2+ Yeni Soğutucu 3.7GHz 4MB Önbellek 95W İşlemci + R7 GPU
İşlemcim : AMD A10 7870K Soket FM2+ Yeni Soğutucu 3.7GHz 4MB Önbellek 95W İşlemci + R7 GPU
Ana Kartım ( biostan kapatmayı bılen ögretırse sevınırım ) : MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart
Bu konuda yardımcı olabılır mısınız?
Ekran kartım : AMD A10 7870K Soket FM2+ Yeni Soğutucu 3.7GHz 4MB Önbellek 95W İşlemci + R7 GPU
İşlemcim : AMD A10 7870K Soket FM2+ Yeni Soğutucu 3.7GHz 4MB Önbellek 95W İşlemci + R7 GPU
Ana Kartım ( biostan kapatmayı bılen ögretırse sevınırım ) : MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart
Son düzenleyen: Moderatör: