MSI A88XI AC v2 soğutucu kontrol sorunu

ultrasalgeria

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, daha önce aşağıda linkini verdiğim konuda belirttiğim sistemi toplamıştım Technopat rehber videoları izleyerek. Soğutma olarak da Seidon 120V V2 takmıştım. Ancak sıvı soğutma çok sesli çalışıyor. BIOS üzerinden değiştirmeyi denedim ama hiçbir çare bulamadım, sanıyorum bu da işlemci fanının 3 Pin, anakartımdaki CPU FAN slotunun 4 Pin olmasından kaynaklanıyor. Yani ben hızı değiştirsem de BIOS'ta yaptıtğım değişiklik fana ulaşamıyor. Bu konuyla alakalı çözüm önerisi olan varsa çok mutlu olurum. Açıkçası bilgisayarı kapattıktan sonra şantiyeden çıkmış gibi hissediyorum. Uzun saatler boyunca bilgisayar kullandığım için baş ağrıtıcı oluyor.

Ayrıca Thermaltake Core V1 kasa kullandığımı belirteyim. Bunu şu yüzden belirtiyorum, kasanın ön panelinde 200 mm fan var, ancak sıvı soğutma 2 fan girişini de doldurduğu için bu fan çalışmıyor. Sadece sıvı soğutma kullanıyorum yani. Onun dışında AMD 7870K kutusundan çıkan stok fan hala kutusunda duruyor. Alternatif düşünmeye çalıştığım için bunu da belirtmiş olayım.

Aliexpress'ten Y şeklinde çoklayıcı aldım, 4 Pin'lik girişe takıldığında bir 3 pin, bir de 4 pin giriş sağlayan bir kablo yani. Ama bu da çözüm olur mu bilmiyorum.

Sistemim için: AMD 7870K APU İçin Ekran Kartı Önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı