Çözüldü MSI adaptör sigorta attırıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufcelebi

Zeptopat
Daha fazla  
Daha 14 Haziran'da aldığım MSI laptoptan memnundum ki bu sorunu ciddi olarak yaşayana dek. Bu arada model MSI Pulse 16 AI daha 15 gün yeni geçmiş laptopun adaptörü dairenin sigortasını attırıyor. Prize bilgisayarsız adaptörü takınca sigorta atıyor.(bilgisayar takılıyken attı bilgisayarda sıkıntı olmasın diye çıkarttım) adaptör 2 kısımlı ya priz tarafını takınca sigorta atmıyor. Tam pilli kalın kısmın bağlantısını takacakken sigorta attı. Hafta sonu diye teknik servise ulaşamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı bir prize taktığınızda da aynı şekilde atıyor mu? Eğer atıyorsa, sorun büyük ihtimalle adaptörde olabilir. Kronik bir problem ya da adaptöre su kaçması gibi bir durum olduysa bu sorun olabilir.
Farklı bir prize taktığınızda da aynı şekilde atıyor mu? Eğer atıyorsa, sorun büyük ihtimalle adaptörde olabilir. Kronik bir problem ya da adaptöre su kaçması gibi bir durum olduysa bu sorun olabilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı