MSI AE1920 Fatal system Error hatası WİNDOWS 7

kerem1238806

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI AE1920 cihazına sahibim. Gördüğünüz gibi kasası yok her şeyi içinde. Bu cihaza format atacaktim. Format sekmesine girdik, ondan sonra hangi diski sıfırlayacağımızı bilemedim Bilgisayarı açıp bakacaktık ama açılmadı bu hatayı verdi. Ondan sonra tüm diskleri sıfırlayalım dedik, bu seferde format ekraninda bu hatayı verdi. Sonra güvenli mod'da çalıştıralım dedik yine ayni hata. Ne yapmamiz gerekiyor?

Hata;
68351854_666867367160935_4126985271013015552_o.jpg

Windows 7 mi? Kullanıyorsunuz resimdeki bilgisayarda.
evet win 7 kullanıyorduk.
Bu sefer mavi ekran bile vermedi. ''reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key'' hatası veriyor. Bazıları BİOS'u çökerttiğimizi söylüyorlar.

Ek olarak BİOSTA HDD falan gözüküyordu ama şimdi HDD yerine SATA gözüküyor. (bu işlemleri uygularken bilgisayarı hafifçe düşürdük)
2.NOT Biosta IDE ve AHCI ayarlarıyla oynadık.

Sonuç bu işte. Format atalım derken iyice bozduk. Normalde bilgiliyim ancak kasa gibi olmadığı için elimden bir şey gelmiyor.
@Recep Baltaş

Abi müsaitsen bakabilir misin. senin çözümünü bildiğine inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet win 7 kullanıyorduk.
Bu sefer mavi ekran bile vermedi. ''reboot and select proper boot device or ınsert boot media in selected boot device and press a key'' hatası veriyor. Bazıları BİOS'u çökerttiğimizi söylüyorlar.

Ek olarak BİOSTA HDD falan gözüküyordu ama şimdi HDD yerine SATA gözüküyor. (bu işlemleri uygularken bilgisayarı hafifçe düşürdük)
2.NOT Biosta IDE ve AHCI ayarlarıyla oynadık.

Sonuç bu işte. Format atalım derken iyice bozduk. Normalde bilgiliyim ancak kasa gibi olmadığı için elimden bir şey gelmiyor.
@Recep Baltaş

Abi müsaitsen bakabilir misin. senin çözümünü bildiğine inanıyorum.

Büyük bir olasılıkla harddiskte bir sorun var biliyorsun harddisklerin içinde bir plaka var ve onu okuyan bir kafa büyük olasılıkla harddiskin kafası plakayı okumuyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı