MSI Aero GT1030'un GDDR5'i var mı?

ilkerp

Hectopat
Arkadaşlar selam; vatan, İtopya gibi sitelerden MSI Aero GT1030 kartına baktığımda gördüğüm tek versiyon GDDR4 oluyor, akakçe/sahibinden gibi sitelerde GDDR5 yazıp koyuyorlar, bir çeşit aldatmaca mı bunlar yoksa gerçekten GDDR5 versiyonu var mı artık anlayamıyorum, GDDR5 versiyonu yoksa ASUS Phoenix GT1030'un GDDR5 versiyonu var. Onu mu almak daha iyi olur yoksa MSI Aero mu? Bu iki konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Markalar arasında çok fark oynamaz fakat GT1030 modelinin DDR5 sürümü mevcuttur evet DDR5 almanız daha iyi verim sağlar. Msi asus ikiside başarıldır fan olsa tatlı olur.

Son düzenleme:
MSI Aero ITX kardeşim kullanıyor, ASUS Phoenix'de yakın bir kart. Bu iki modelin diğerlerinden en büyük farkı yük altında bile sessiz şekilde 50 derecelerde dolanıyorlar. Fansız ya da lp fanlı modellerde kasa içi hava akımı yeterli değilse daha yüksek sıcaklıkları görmekte mümkün. Ancak aşırı bir ısınma olmadığı için ciddi performans kayıpları da olmuyor.

Bunu alabilirsin. Fansız olsa bile ısınmıyor. Fan için fazla ödemek saçma.
300tl fazla ödeyip fanlı almayı tercih ederim, sistemimde eksik olan tek şey ekran kartı, 3070lik sistem dizmiştim normalde ama malum fiyatlar :)

GT 1030 için pasif soğutma bile yeter, MSI veya ASUS fark etmez. GDDR5 bellekli bulmaya bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı