Size şöyle cevap vereyim,
@26318:
İlk olarak DDU Programını 2 kez kullandım ve driveri tekrar yükleyip kaldırdım sorun hala devam ediyor ve oyundayken bir anda monitör kapanıp açılıyor daha sonra oyun gidiyor ve sağ altta baloncuk çıkıp görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor buda sorunlardan bir tanesi.
@midgardian:
FPS problemi yaşıyorum tabi yaşamazmıyım.
Şöyle diyim Anakart,işlemci ve ramlar eski ama nasıl eski şimdi onlarıda yazıcam problem bunlardanda kaynaklanıyor olabilir çünkü ekran kartı RX460 işlemci Pentium E5300 çift çekirdek Anakart ve ramlar DDR2(Siz düşünün artık nelerle cebelleşiyorum) 4GB ram var 2x2 PSU da 450W Frisby di sanırsam (Tam hatırlamıyorum).Şöylede varsayımlarda bulunabilirim işlemci ve ramlar ekran kartını besleyemiyor,Eski oldugundan ötürü donanımsal yada yazılımsal hata mevcut vs vs.
@Coffe Lake:
Sürücüler doğru eminim yukardada dediğim gibi sildim tekrar kurdum 2-3 kere düzelmedi.Yanlış drıverimi kurdun acaba derseniz hayır derim çünkü kendi sitesine girdim ve kendi yazılım algılayıcısıyla driveri buldu ve yükledi.Diğerlerinin sürücüleride tam çünkü program yükledim hepsini güncelledi.Bu şekilde.
Şimdi isterseniz sistemin ayrıntılı olarak resmini atabilirim ekran kartı işlemci vs.
Benim düşüncem Anakart,işlemci ve ramların ekran kartını besleyememesinden ekran kartı hata veriyor . Ancak bu varsayımımıda çöpe çıkarıcak bir sorun ile karşı karşıya kaldım,Oyun world of tanks ve ekran kartı bu oyundada hata verdi ve kapandı ancak bu oyunda kapandıktan sonra mesaj verdi Şöyle; İşte ekran kartınız hata verdi bu sorun genellikle ekran kartının driverinden olur diye tam hatırlayamıyorum mesajı ama bu şekilde birşeydi.Buda beni drivere yönlendiriyor ama driveride 2-3 kere silip tekrar yüklediğim için oda yatıyor kafamda (Yine denerim sıkıntı olmaz ama zamanıma yazık olur) Ekran kartını servise gönderdim problem yok dediler buda böylece yatıyor.
Artık çıkmazdayım yardımlarınızı bekliyorum diyeceğim ama

bakalım bir fikri olacak varmı.