MSI AfterBurner Ayarı

BerkCep

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600 işlemcimin, AfterBurner layout'unda sadece CPU1 sıcaklığı gözüküyor. 6 çekirdek 12 thread işlemcinin değil ana sıcaklığını, diğer hiçbir sıcaklığını göremiyorum. Aynı şekilde AIDA64 üzerinde de sadece CPU1 sıcaklığı gözüküyor. Nasıl aktif edebilirim diğer sıcaklık göstergelerini?

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Şu görüntüde ki işlemci aynı benimki ile ama nasıl oluyorsa onda görünüyor bu değerler: 4.jpg

İzleme kısmından seçtiğin her seçeneği (tiklediğin) aşağıdaki ''OSD'de göster (bilgi ekranı)'' kısmına da eklemen gerekiyor. Bu arada örnek olarak paylaşılan görselde sıcaklık değil, kullanım yüzdeleri var.
osd göster.png

İzleme kısmından seçtiğin her seçeneği (tiklediğin) aşağıdaki ''OSD'de göster (bilgi ekranı)'' kısmına da eklemen gerekiyor. Bu arada örnek olarak paylaşılan görselde sıcaklık değil, kullanım yüzdeleri var.Eki Görüntüle 358431

Tamam da sende cpu1-2-3 diye çıkıyor. Bende çıkmıyor onlar onu anlatmaya çalışıyorum
Görmek istediklerinin altına OSD'de göster kutusunu işaretleyeceksin.
Görmek istediklerim gözükmediği için işaretleyemiyorum. 5.png
Onlar sıcaklık değil kullanım yüzdeleri
Örnek amaçlıydı o, 6.jpg şunu istiyorum ben.
Görmek istediklerinin altına OSD'de göster kutusunu işaretleyeceksin.
Çekirdeklerin kullanımlarını (%lerini) görebiliyorum ekleme ekranında,aynı şekilde çekirdek hızlarını da görebiliyorum seçenek olarak. Ama sıcaklıkları görmek istiyorum ben, AIDA64-OCCT-MSI AfterBurner gibi programlarda sadece CPU1 sıcaklığını görebiliyorum. Şu şekilde:

222222.jpg
555555.jpg
ccccc.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı