zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #1 Hangi ayarı yaparsam yapayım geri eski halini alıyor.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 20 Şubat 2022 #2 Kaydete bastinizmi? Dosya Ekleri IMG_20220220_124342.jpg 214 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 20 Şubat 2022 #3 zagros dedi: Hangi ayarı yaparsam yapayım geri eski halini alıyor. Genişletmek için tıkla... Alt kısımda kaydetme simgesi var ona basıp sağ kısımdaki 1 yazısına basın. Artı 0 Eksi
zagros dedi: Hangi ayarı yaparsam yapayım geri eski halini alıyor. Genişletmek için tıkla... Alt kısımda kaydetme simgesi var ona basıp sağ kısımdaki 1 yazısına basın.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 20 Şubat 2022 #4 Uygula, Tamam basmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #5 Profil oluşturduktan sonra kaydetmen gerek.Başka bir işlem yok Artı 0 Eksi
KS KS zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #6 XPLSG dedi: Alt kısımda kaydetme simgesi var ona basıp sağ kısımdaki 1 yazısına basın. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı Kürşat Arslan dedi: Kaydete bastinizmi? Genişletmek için tıkla... basıyorum zaten normalde ama hala aynı Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Alt kısımda kaydetme simgesi var ona basıp sağ kısımdaki 1 yazısına basın. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı Kürşat Arslan dedi: Kaydete bastinizmi? Genişletmek için tıkla... basıyorum zaten normalde ama hala aynı
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 20 Şubat 2022 #7 zagros dedi: öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı basıyorum zaten normalde ama hala aynı Genişletmek için tıkla... O zaman beni aşar. İnşallah arkadaşlar yardımcı olur. İyi günler. Artı 0 Eksi
zagros dedi: öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı basıyorum zaten normalde ama hala aynı Genişletmek için tıkla... O zaman beni aşar. İnşallah arkadaşlar yardımcı olur. İyi günler.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 20 Şubat 2022 #8 zagros dedi: Öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı. Basıyorum zaten normalde ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir. Artı 0 Eksi
zagros dedi: Öyle yapıyorum zaten ama gine de olmuyor birden böyle yapmaya başladı. Basıyorum zaten normalde ama hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir.
KS KS zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #9 XPLSG dedi: Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... yapıyorum ama tekrardan sıfırlıyor kendini sadece programı silip tekrar yükleyip pc yeniden başlatığım zaman düzeliyor o da 1 kereleliğine her defasında bunu yapmak çok sinir bozucu Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... yapıyorum ama tekrardan sıfırlıyor kendini sadece programı silip tekrar yükleyip pc yeniden başlatığım zaman düzeliyor o da 1 kereleliğine her defasında bunu yapmak çok sinir bozucu
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 20 Şubat 2022 #10 XPLSG dedi: Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Bu dediğiniz profile kaydetme degilmi? Ben kaydet diyip sağındaki okeye basıyorum kaydediyor. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Ayarları açmak için 1're tıklayın kaydedilen ayarı yükleyecektir. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Bu dediğiniz profile kaydetme degilmi? Ben kaydet diyip sağındaki okeye basıyorum kaydediyor.