MSI Afterburner ayarları ne olmalı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şimdi size soracağım şey bir sorun vs değil nasıl daha iyi bir performans ve kalite alabilirim onu soracağım.
Öncelikle bildiğiniz üzere MSI Afterburner üzerinde oynayabileceğimiz ayarlar mevcut, bunları ne kadar arttırırsak zararlı olur gibi şeylere cevap arıyorum sizce nasıl olmalı?
Şu anki ayarlarım bu yönde.
Resim:

Dosya Ekleri

• 1584557858489.png
    119,7 KB · Görüntüleme: 47
Pascal mimarili kartlar; GPU Boost 3.0 ile zaten uygun şartlar altında otomatik olarak kendilerine O.C.'luyor. Sizin yapacağınız değişiklikler uçurum bir fark yaratmaz. Çok güç çeken kartlara genelde UnderVolt yapıyoruz ama GTX 1050Ti için yapılacak bir uygulama yok gibi duruyor.

Core clock'u +80, memory'i +200-300'e kadar arttırırsan hiçbir sorun olmaz. Oyundan oyuna 4-10 FPS arası fark yaratır. Eğer sınırları zorluyacak şekilde OC yapacaksan voltajı da arttırman lazım.

Benimki de mx230 bir şey yapılabilir mi pek bilmiyorum bu işleri arkadaşım söylemişti beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…