MSI Afterburner ayarları sıfırlama

491279

Hectopat
Arkadaşlar selam,
MSI Afterburner üzerinden ekran kartıma undervolt yaptım sanırsam ama emin değilim sonra istediğim performans elde edemeyince ayarları geri eski haline getiriyim dedim ama olmadı, ayarlar düzelmedi.
Yaptığım ayar aşağıdaki grafik çizgisini en alttaki değer doğrultusunda sabitlemiştim ama eski haline geri getirmeme rağmen düzelmedi.
Amacım ekran kartının çektiği Watt'ı düşürmekti.
Arkadaşlar selam,
MSI Afterburner üzerinden ekran kartıma undervolt yaptım sanırsam ama emin değilim sonra istediğim performans elde edemeyince ayarları geri eski haline getiriyim dedim ama olmadı, ayarlar düzelmedi.
Yaptığım ayar aşağıdaki grafik çizgisini en alttaki değer doğrultusunda sabitlemiştim ama eski haline geri getirmeme rağmen düzelmedi.
Amacım ekran kartının çektiği Watt'ı düşürmekti.
Hiçbir ayar yapmadan önce grafikte o doğrultu şeklinde olan çizgi yoktu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-03 195101.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-03 195101.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Başlangıçta Afterburner açılmıyorsa ve başlangıçta ayarları uygula seçeneği açık değilse bilgisayarı kapatıp açtığınızda sıfırlanır ayarlarınız.

Watt'ı düşürmek için ana ekrandan power limit'i kısmanız yeterliydi :(

Şuan değerler bu şekilde hem işlemci hemde ekran kartı değerleri düştü.
Başlangıçta Afterburner açılmıyorsa ve başlangıçta ayarları uygula seçeneği açık değilse bilgisayarı kapatıp açtığınızda sıfırlanır ayarlarınız.

Watt'ı düşürmek için ana ekrandan power limit'i kısmanız yeterliydi :(
Denemez olmaz mıyım
Programı tekrardan silip yükledim değişen birşey yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-05-03 200105.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-03 200105.png
    54,3 KB · Görüntüleme: 79
Hayır, girip baksanız yazıyor. Bildiğin 2 gün önceyi geri yüklerseniz 2 gün önceki bilgisayarınız oluyor elinizde. O zaman arasında değiştirdiğiniz sistem ayarları ve indirdikleriniz eskisine dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı