BuRaKBoSs Megapat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 367 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #11 Arkadaşlar programın son sürümünü kullanıyorum oyundayken fps gpu ram falan bunları görmek istiyorum ayarları nasıl yapmam gerek ?
Arkadaşlar programın son sürümünü kullanıyorum oyundayken fps gpu ram falan bunları görmek istiyorum ayarları nasıl yapmam gerek ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Haziran 2015 #12 BuRaKBoSs dedi: Arkadaşlar programın son sürümünü kullanıyorum oyundayken fps gpu ram falan bunları görmek istiyorum ayarları nasıl yapmam gerek ? Genişletmek için tıkla... Bu: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal bakabilirsiniz.
BuRaKBoSs dedi: Arkadaşlar programın son sürümünü kullanıyorum oyundayken fps gpu ram falan bunları görmek istiyorum ayarları nasıl yapmam gerek ? Genişletmek için tıkla... Bu: MSI Afterburner ile oyunda ekran kartı sıcaklığı ve kullanımını öğrenme | Technopat Sosyal bakabilirsiniz.