cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 Ben bilgisayarım MSI Afterburner indirdim. Fakat hiçbir bilgiyi göstermiyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
Ben bilgisayarım MSI Afterburner indirdim. Fakat hiçbir bilgiyi göstermiyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi sebebi nedir?
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #2 Kasayı aç bak, bir dızcı vakası olabilir... Artı 0 Eksi
KS KS cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #3 ADSteam dedi: Kasayı aç bak, bir dızcı vakası olabilir... Genişletmek için tıkla... Laptop Öncedende böyleydi şimdi kullanmaya başladım. Artı 0 Eksi
ADSteam dedi: Kasayı aç bak, bir dızcı vakası olabilir... Genişletmek için tıkla... Laptop Öncedende böyleydi şimdi kullanmaya başladım.
P PauzeF Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #4 Eğer harici bir ekran kartınız yoksa göstermeyebilir. Fakat var ise Afterburner ayarlarından enable Low level IO tikini kaldırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Eğer harici bir ekran kartınız yoksa göstermeyebilir. Fakat var ise Afterburner ayarlarından enable Low level IO tikini kaldırmayı deneyebilirsiniz.
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #5 cumali_032 dedi: Laptop Öncedende böyleydi şimdi kullanmaya başladım. Genişletmek için tıkla... İnan hiçbir fikrim yok kardeş. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Laptop Öncedende böyleydi şimdi kullanmaya başladım. Genişletmek için tıkla... İnan hiçbir fikrim yok kardeş.
KS KS cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #6 ADSteam dedi: İnan hiçbir fikrim yok kardeş. Genişletmek için tıkla... Başka bir konu hakkında açtığımda sadece 1 kişi cevap veriyor başka cevap veren olmuyor kesin hiç biri cevap vermeyecek izle gör bak. Artı 0 Eksi
ADSteam dedi: İnan hiçbir fikrim yok kardeş. Genişletmek için tıkla... Başka bir konu hakkında açtığımda sadece 1 kişi cevap veriyor başka cevap veren olmuyor kesin hiç biri cevap vermeyecek izle gör bak.