Daha fazla  

FPS falan düşürmez, aşırı yaparsanız yeterli güç gitmeyip kart crash verebilir, düzgün voltajı bulana kadar yavaş yavaş indirip deneyebilirsiniz, test etmek için FurMark ve bir triple a oyunda 10 20 dakika deneyin. Ne kadar güzel ayarlarsanız da bazı oyunlarda yine crash verebilir o oyunlarda biraz daha Core clock düşürüp dengeleyebilirsiniz.

Hocam yanlış undervolt olur yazdığım mesaja dislike atmışsınız. Sadece Core voltage düşürerek nasıl bir doğru adım ilerleyebilir? Dediğinize çıkıyor yazdığım zaten gerçek undervolt yapmak istiyorsa çoğu ayarla oynamalı ki crash yemesin diye zaten. Siz bilirsiniz
Gerçek undervolt çakma undervolt diye bir şey yoktur, kartın 80 derecedir undervolt yaparsın 75'e düşürürsün, kartın 85, 90 görüyordur biraz daha fazla yapman gerekir ama voltajı çok fazla düşürürsen crash yersin bunun olmaması için Core clock da biraz düşürürsün. Olay bu. Çoğu ayar değil iki ayar gerekli, isteğe bağlı güç kullanımı düşürmek için Power limit de düşürülebilir sıcaklığa onun da etkisi olur. VRAM'ler aşırı ısınmıyorsa VRAM clock düşürmek önemli değildir.
 gerçek çakma da demedim yanlış dedim ki yanlış
 gerçek çakma da demedim yanlış dedim ki yanlış Tavsiye etmiyorum yanlış undervolt olur. Etkisi önemsiz. Güç limitine odaklanın eğer undervolt yapacaksınız.
FPS falan düşürmez, aşırı yaparsanız yeterli güç gitmeyip kart crash verebilir, düzgün voltajı bulana kadar yavaş yavaş indirip deneyebilirsiniz, test etmek için FurMark ve bir triple a oyunda 10 20 dakika deneyin. Ne kadar güzel ayarlarsanız da bazı oyunlarda yine crash verebilir o oyunlarda biraz daha Core clock düşürüp dengeleyebilirsiniz.
Güç limitini arttırısam tam olarak ne olur?
FurMark yapıyordum sebepsiz yere 5.dksında kendini uykuya aldı. Sizce neden oluyor.
tamam teşekkür ederimUndervolt yaptıktan sonra olduysa, voltaj yeterli değildir voltajı artıra artıra tekrar deneyin en son kararlı bir ayar bulacaksınız.
Undervolt yaptıktan sonra olduysa, voltaj yeterli değildir voltajı artıra artıra tekrar deneyin en son kararlı bir ayar bulacaksınız.
Tamam teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1976347
Ayarları böyle yaptım ama PC kapayınca sıfırlanıyor onun çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.