TeknoPatici Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum. Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum. Bunu bilen var mı? Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar, Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum. Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum. Bunu bilen var mı? Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı? Teşekkürler.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.788 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 27 Ağustos 2025 #2 TeknoPatici dedi: Eki Görüntüle 2563560 Merhaba arkadaşlar, Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum. Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum. Bunu bilen var mı? Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece.
TeknoPatici dedi: Eki Görüntüle 2563560 Merhaba arkadaşlar, Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum. Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum. Bunu bilen var mı? Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece.
TeknoPatici Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 Bayram Reis dedi: Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece. Genişletmek için tıkla... Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim. Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum. Oranın ismi notify mi?
Bayram Reis dedi: Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece. Genişletmek için tıkla... Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim. Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum. Oranın ismi notify mi?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.788 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 27 Ağustos 2025 #4 TeknoPatici dedi: Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim. Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman main window indexini değiştirin. Yani yan monitörünüzü asıl monitör olarak kullanıyorsanız. TeknoPatici dedi: Oranın ismi notify mi? Genişletmek için tıkla... O grid'in veya stackpanelin ismini bilmiyorum fakat içindeki her bir uygulama ikonunun ismi "NotifyIcon"
TeknoPatici dedi: Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim. Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman main window indexini değiştirin. Yani yan monitörünüzü asıl monitör olarak kullanıyorsanız. TeknoPatici dedi: Oranın ismi notify mi? Genişletmek için tıkla... O grid'in veya stackpanelin ismini bilmiyorum fakat içindeki her bir uygulama ikonunun ismi "NotifyIcon"
TeknoPatici Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 Normal şekilde kullanıyorum. Yan monitörümde de o ek programlar gözüksün istiyorum sadece.
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.010 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2025 #6 TeknoPatici dedi: Normal şekilde kullanıyorum. Yan monitörümde de o ek programlar gözüksün istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlük ayarlanan yerden 2 olan monitörü 1 yapın düzelir
TeknoPatici dedi: Normal şekilde kullanıyorum. Yan monitörümde de o ek programlar gözüksün istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam çözünürlük ayarlanan yerden 2 olan monitörü 1 yapın düzelir
TeknoPatici Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #7 2 monitörde de sağ aşağıdaki yukarı doğru tıklanan okta gözüken şeylerin gözükmesini istiyorum arkadaşlar.
2 monitörde de sağ aşağıdaki yukarı doğru tıklanan okta gözüken şeylerin gözükmesini istiyorum arkadaşlar.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.788 Makaleler 28 Çözümler 186 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Ağustos 2025 #8 TeknoPatici dedi: 2 monitörde de sağ aşağıdaki yukarı doğru tıklanan okta gözüken şeylerin gözükmesini istiyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... O zaman maalesef. İlk mesajıma dönüyoruz: Bayram Reis dedi: Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece. Genişletmek için tıkla...
TeknoPatici dedi: 2 monitörde de sağ aşağıdaki yukarı doğru tıklanan okta gözüken şeylerin gözükmesini istiyorum arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... O zaman maalesef. İlk mesajıma dönüyoruz: Bayram Reis dedi: Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece. Genişletmek için tıkla...