MSI Afterburner CPU derecesi ikinci ekranda görünmüyor

TeknoPatici

Picopat
Daha fazla  
1756252449910.png

Merhaba arkadaşlar,

Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum.

Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum.

Bunu bilen var mı?
Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2563560

Merhaba arkadaşlar,

Ekran 1’de MSI Afterburner sayesinde CPU sıcaklığımı sağ alt köşede görebiliyorum.

Ancak aynı şeyi sol tarafımda duran ekran 2’nin sağ alt köşesinde göremiyorum.

Bunu bilen var mı?
Ya da ikinci ekrana da aynı şekilde CPU derecesini göstermek için yapabileceğim bir ayar var mı?

Teşekkürler.
Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece.

Bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum fakat görseldeki durum normal bir şey. Çünkü Notify Icon bildirisi main window'da gözükür sadece.
Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim.

Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum.

Oranın ismi notify mi?

Normal olmadığını söylemedim sadece sol ekranda görebilirsek mükemmel olacak çünkü orada discord var mesela aşağıdan sıcaklıklarada bakabilirim.

Bu şekilde alt+tab yapmadan bakamıyorum.
O zaman main window indexini değiştirin. Yani yan monitörünüzü asıl monitör olarak kullanıyorsanız.
Oranın ismi notify mi?
O grid'in veya stackpanelin ismini bilmiyorum fakat içindeki her bir uygulama ikonunun ismi "NotifyIcon"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı