Steam üzerinden mi yoksa CS:GO konsolu üzerinden mi ekleyeceğim?
-allow_third_party_software kodunu eklemeniz gerekmektedir.Steam üzerinden mi yoksa CS go konsolu üzerinden mi ekleyeceğim?CS:GO başlatma seçeneklerine-allow_third_party_softwarekodunu eklemeniz gerekmektedir.
Nasıl yapacağım bilmiyorum beceremedim ben bunu. Bir arkadaş anlatabilir mi şuraya bas falan.Steam üzerinden mi yoksa CS go konsolu üzerinden mi ekleyeceğim?
Steam üzerinden mi yoksa CS:GO konsolu üzerinden mi ekleyeceğim?
Tamam teşekkürler.
Hocam peki bu 3.parti ayarını nasıl devredışı bırakacağım?
Hocam başlatma seçeneklerinden o ayarı silince düzelir mi geri güvenli moda girer mi yani?CS:GO başlatma seçeneklerine-allow_third_party_softwarekodunu eklemeniz gerekmektedir.
Evet. Kodu sildikten sonra eski haline döner.Hocam başlatma seçeneklerinden o ayarı silince düzelir mi geri güvenli moda girer mi yani?
Çok hızlısınız hocam teşekkürler. Rahatsız ettim sizi akşam akşam kusura bakmayın.Evet. Kodu sildikten sonra eski haline döner.
Çok hızlısınız hocam teşekkürler. Rahatsız ettim sizi akşam akşam kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.