MSI Afterburner değerleri yanlış gösteriyor

wherwismymnd

Centipat
İyi sosyaller, MSI Afterburner değerleri ve görev yöneticisindeki değerleri görürken kullanım MSI Afterburner'da 35-50, görev yöneticisinde 100 sabit seyrediyor. Sorun nedir?

@YüzbaşıJohnPrice Hocam fikriniz var mı? Çözümü hala bulamadım maalesef.

Son düzenleme:
TOyundayken. CPU kullanımında yanlışlık var, GPU'da yanlışlık var mı bilmiyorum onu görememiştim.

Oyundayken Alt+Tab atıp Görev Yöneticisi'nden değerele bakarsınız uyumsuzluk olacaktır bu normal. Ayrıca Görev Yöneticisi ilk açıldığında CPU değeri 100 olarak gözükebilir bu da normaldir.

Oyundayken Alt+Tab atıp Görev Yöneticisi'nden değerele bakarsınız uyumsuzluk olacaktır bu normal. Ayrıca Görev Yöneticisi ilk açıldığında CPU değeri 100 olarak gözükebilir bu da normaldir.
Yani anladığım kadarıyla hem görev yöneticisindeki değerleri görürken, hem de MSI Afterburner'daki değerlere aynı anda bakarsam uyumsuzluk oluyormuş. CPU kullanımı hep 90-100 seyrediyor saniyeliğine değil.

Yani anladığım kadarıyla hem görev yöneticisindeki değerleri görürken, hem de MSI Afterburner'daki değerlere aynı anda bakarsam uyumsuzluk oluyormuş. CPU kullanımı hep 90-100 seyrediyor saniyeliğine değil.

Hepsini oyun mu kullanıyor? Oynadğınız oyun nedir? MSI Afterburner "oyun içindeyken" nasıl değerler gösteriyor.

MSI Afterburner'ın oyun içinde gösterdiği değerler ile, sizin Alt Tab atıp Görev Yöneticisi'nden baktığınız değerler arasında uyuşmazlık olacaktır evet.

Hepsini oyun mu kullanıyor? Oynadğınız oyun nedir? MSI Afterburner "oyun içindeyken" nasıl değerler gösteriyor.

MSI Afterburner'ın oyun içinde gösterdiği değerler ile, sizin Alt Tab atıp Görev Yöneticisi'nden baktığınız değerler arasında uyuşmazlık olacaktır evet.
Ranch Simulator. Sadece bu oyunda görev yöneticisini oyun ekranında görebiliyorum. Değerlerin ortalaması bu şekilde:

Dosya Ekleri

• Ranch Simulator Screenshot 2025.02.26 - 21.26.22.33.png
    Ranch Simulator Screenshot 2025.02.26 - 21.26.22.33.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 20
Ranch Simulator. Sadece bu oyunda Görev Yöneticisi'ni oyun ekranında görebiliyorum. Değerlerin ortalaması bu şekilde:

Afterburner'ın yanlış değer göstereceğini düşünmüyorum. Siz emin değilseniz silip tekrar yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı