Çözüldü MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor

• Konuyu başlatan Feez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.092
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Bu sorunla ilgili forumlarda araştırdım ve maalesef herhangi bir çözüme ulaşamadım. Sanırım yapmadığım tek şey Nvidia Driver'larını tekrar kurmak. Windows sürümüm Windows 10 Enterprise 64 bit, ekran kartım Zotac GTX 1660 Super Twin Fan modeli. İlk başlarda ekran kartımı görüyordu hatta önceki açtığım konuda sıcaklıklara bu programdan bakmıştım fakat bir süre sonra ekran kartını görmemeye başladı. Yardım edebilecek var mı?

Çözüm
Genel ayarlara girip uyumluluk ayarlarınadn "enable Low-level IO Driver" kutucuğunu işaretler misin öyle dene bakalım. O da olmazsa başka bir şey bilmiyorum.

Low level IO Driver kutucuğunu kaldırınca düzeldi :). Konu kilitlensin lütfen.
Valorant yüklü ise hile korumasını kapat öyle dene bakalım. Yeni güncelleme getirdiler hile korumasına, artık MSI uygulamaları blok yiyor nedense.
Nasıl kapatacağım?
Valorant yüklü ise hile korumasını kapat öyle dene bakalım. Yeni güncelleme getirdiler hile korumasına, artık MSI uygulamaları blok yiyor nedense.
Kapatıp denedim fakat bir işime yaramadı. DDU ile nvidia kaldırdım şu an tekrar kuruyorum belki çalışır.
Nasıl kapatacağım?

Kapatıp denedim fakat bir işime yaramadı. DDU ile nvidia kaldırdım şu an tekrar kuruyorum belki çalışır.
Bu da işe yaramadı maalesef :(.

Son düzenleme:
Nasıl kapatacağım?

Kapatıp denedim fakat bir işime yaramadı. DDU ile NVIDIA kaldırdım şu an tekrar kuruyorum belki çalışır.

Bu da işe yaramadı maalesef :(.

Genel ayarlara girip uyumluluk ayarlarınadn "Enable Low-level IO Driver" kutucuğunu işaretler misin öyle dene bakalım. O da olmazsa başka bir şey bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kanka çoğunluğun sorunu bu zaten Valorant yüzünden Afterburner'ı kullanamıyoruz Riot'a ticket attım ama CMD'ye birkaç komut yazdırdılar bu da olmazsa Valorant'ı ve guardı yeniden yükle dediler de sorunun bizde olduğunu zannetmiyorum büyük ihtimal Valorant guardda sıkıntı var

Programı açıp ayarlara girin. Uyumluluk ayarları altında Enable Low Level IO Driver seçeneği var. Üzerindeki tiki kaldırıp programı yeniden başlatın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı