Çözüldü MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor

• Konuyu başlatan Feez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.093
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Bu sorunla ilgili forumlarda araştırdım ve maalesef herhangi bir çözüme ulaşamadım. Sanırım yapmadığım tek şey Nvidia Driver'larını tekrar kurmak. Windows sürümüm Windows 10 Enterprise 64 bit, ekran kartım Zotac GTX 1660 Super Twin Fan modeli. İlk başlarda ekran kartımı görüyordu hatta önceki açtığım konuda sıcaklıklara bu programdan bakmıştım fakat bir süre sonra ekran kartını görmemeye başladı. Yardım edebilecek var mı?

Çözüm
Genel ayarlara girip uyumluluk ayarlarınadn "enable Low-level IO Driver" kutucuğunu işaretler misin öyle dene bakalım. O da olmazsa başka bir şey bilmiyorum.

Low level IO Driver kutucuğunu kaldırınca düzeldi :). Konu kilitlensin lütfen.
Ben de dediğin gibi yaptım kankam da Enable Low Level IO ne işe yarıyordu ve kapatınca bir sıkıntı oluşturur mu bilgilendirir misin
Sorun olacak bir durum yok. Bu seçenek sürücünün daha az iletişime geçerek bilgi aktarmasını sağlıyor. Cihazı yormuyor yani. Seçeneği devre dışı bırakırsanız daha sık iletişim olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı