Çözüldü MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor ve Mystic Light 3 ile Anakart ve kasa fanlarına renk verebiliyordum ama veremiyorum artık. Şartel attı, bilgisayar kapandı ondan mı acaba? Bu oki sorunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant yüklü ise hile korumasını kapat öyle dene bakalım. Yeni güncelleme getirdiler hile korumasına, artık MSI uygulamaları blok yiyor nedense.
Bilmiyorum böyle yapınca benim afterburner açıldı.
1588394660899.png

Nasıl kapanıyor?

Sağ alttan gizli sekmeleri göstere gelin, orada gözüküyor olması gerek. Orada yok ise görev yöneticisinden "Vanguard tray notification." Adlı uygulamayı sonlandır. O da yok ise yine görev yöneticisinden başlangıca gir oradan hile korumasını devre dışı bırak bilgisayarı kapat aç kapanmış şekilde açılır bilgisayarın.
Valorant'ı sildim ve üstüne Valorant Vanguard'ı da sildim, sorun çözüldü. Teşekkür ederim.
Rica ederim Valorant ve Vanguard'ı silmeye gerek yoktu ama o da kökten çözüm :) Ben de sırf Valorant yüzünden MSI Afterburner ile fan ayarlarımı aktif edemiyorum. Umarım en kısa sürede hallederler.

Sağ alttan gizli sekmeleri göstere gelin, orada gözüküyor olması gerek. Orada yok ise görev yöneticisinden "Vanguard tray notification." Adlı uygulamayı sonlandır. O da yok ise yine görev yöneticisinden başlangıca gir oradan hile korumasını devre dışı bırak bilgisayarı kapat aç kapanmış şekilde açılır bilgisayarın.
Hepsi kapalı zaten hala afterburnerdeki cpu temperature ve power gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı