MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor ve Mystic Light 3 ile Anakart ve kasa fanlarına renk verebiliyordum ama veremiyorum artık. Şartel attı, bilgisayar kapandı ondan mı acaba? Bu oki sorunun çözümünü bilen var mı?
Sağ alttan gizli sekmeleri göstere gelin, orada gözüküyor olması gerek. Orada yok ise görev yöneticisinden "Vanguard tray notification." Adlı uygulamayı sonlandır. O da yok ise yine görev yöneticisinden başlangıca gir oradan hile korumasını devre dışı bırak bilgisayarı kapat aç kapanmış şekilde açılır bilgisayarın.
Rica ederim Valorant ve Vanguard'ı silmeye gerek yoktu ama o da kökten çözüm Ben de sırf Valorant yüzünden MSI Afterburner ile fan ayarlarımı aktif edemiyorum. Umarım en kısa sürede hallederler.
Sağ alttan gizli sekmeleri göstere gelin, orada gözüküyor olması gerek. Orada yok ise görev yöneticisinden "Vanguard tray notification." Adlı uygulamayı sonlandır. O da yok ise yine görev yöneticisinden başlangıca gir oradan hile korumasını devre dışı bırak bilgisayarı kapat aç kapanmış şekilde açılır bilgisayarın.