Çözüldü MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
MSI Afterburner ekran kartımı görmüyor ve Mystic Light 3 ile Anakart ve kasa fanlarına renk verebiliyordum ama veremiyorum artık. Şartel attı, bilgisayar kapandı ondan mı acaba? Bu oki sorunun çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant yüklü ise hile korumasını kapat öyle dene bakalım. Yeni güncelleme getirdiler hile korumasına, artık MSI uygulamaları blok yiyor nedense.
CPU sıcaklığını diğer programlarda(HWMonitor)da göremiyorum. Ne saçma bir hatadır bu ya. Umarım en kısa zamanda çözerler.

Vanguard yüzünden mi bilmiyorum ama şimdi de Steam'de internet ile alakalı hiçbir şey açılmıyor. Tek oyunlara girebiliyorum. Eskiden hiçbir problem olmazdı. Valorant onu silmem için elinden geleni yapıyor .

Valorant yüklü ise hile korumasını kapat öyle dene bakalım. Yeni güncelleme getirdiler hile korumasına, artık MSI uygulamaları blok yiyor nedense.
Aynı şekilde Corsair iCUE uygulamasını da etkiliyor. Dashboard kısmında GPU, CPU gibi donanımların değerlerini göremiyorsunuz. Vanguard'ı kapattıktan sonra iCUE uygulamasında ayarlar kısmından Restart iCUE Service yapmanız gerekiyor.

Ben iCUE uygulamasında problem yaşamıyorum. En azından şimdilik

Bende aynı sorunu yaşıyordum eğer valorant yüklüyse msi afterburner ayarlar-genel ayarlar-uyumluluk ayarları- Enable low -lewel IO driver tikini kaldırdım sorunum çözüldü

Bende aynı sorunu yaşıyordum eğer valorant yüklüyse msi afterburner ayarlar-genel ayarlar-uyumluluk ayarları- Enable low -lewel IO driver tikini kaldırdım sorunum çözüldü
Bende aynısını yaptım ekran kartı falan geldi ama sadece işlemci sıcaklığı yok nasıl çözerim yani (CPU temparature yok)sadece yardım edebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…