MSI Afterburner fan ayarı nasıl yapılır?

Merdo44

Kilopat
Katılım
14 Mart 2019
Mesajlar
1.077
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio ekran kartım var. Fan ayarı nasıl yapılır %50'de kullanıyorum %50'de kullanıyorum da % kaç yapabilirim acaba?


Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan Speed'in sağ altındaki auto yazısına tıklayarak kontrolü manuele alacaksın. Daha sonra fan seviyesini istediğin seviyeye çekebilirsin.

Yalnız auto'da kalması daha iyi zira zaten kart yüke göre fan seviyesini ayarlayarak hem kartı uygun seviyede soğuturken hem de sana minimum ses sunuyor. İlla manuel kontrol edeceğim diyorsan 1. cümleyi uygulayarak yapabilirsin.
 
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio ekran kartım var. Fan ayarı nasıl yapılır %50'de kullanıyorum %50'de kullanıyorum da % kaç yapabilirim acaba?


Eki Görüntüle 713044
En az %40 en fazla %100 yapabilirsiniz. Orada "auto" tuşu var ona tıklıyorsunuz ve oradaki çizgiyi hareket ettirebiliyorsunuz. %70 yaptınız diyelim tik işaretine basıyorsunuz artık fan %70 hızda dönüyor.
 
Dostum zor bir şey söylemiyoruz. Küçücük panel, 3-5 tane tıklanacak alan var... Fan Speed'in sağ altında tik işareti var, dikkatli incelersen görürsün...

Önce auto'ya tıkla, sonra istediğin değeri yap, sonra o tike bas, sonra tekrar auto'ya basarak o paneli kitle. Seçtiğin değer kilitlenecek.
 
%36 yaptım ekran kartın ömrünü azaltırmı çok kötü oldum ekran kartına zarar gelmesin o yeter bana.
Bir de ekran kartı ısınca 60 derece dönüce ben onu anlamadım tero frozer mi nedir anlamadım.
 

Geri
Yukarı