MSI Afterburner Fan Hızı Ayarlama

pezdevi

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Yeni sistem topladım 1 hafta oluyor. Sistem özellikleri R5 2600 RX580 Nitro+ 4 GB anakart Gigabyte S2H MSI Afterburner yüklemiştim ama cok kullanmayı bilmiyorum. Ekran kartım Metro veya GTA 5 tarzı oyunlarda bir süre oynadıktan sonra 70 75 derecelere geliyor ama fan hızı %30 %35 de calısıyor ve autoya aldım ama simdi bir şey fark ettim. Dereceye göre fan hızını ayarlayabiliyormuşuz nasıl kullanıldıgını bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

msiafter.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi sıcaklıkta hangi hızda çalışmasını istiyorsan ona göre ayarlayacaksın. Çizgilerin arasındaki küçük kutucukları hareket ettirerek ayarla. Afterburnerde yaptığın ayarın etkin olup olmadığı fan hızını gösteren yerin solundaki ayar işaretinin olduğu bölüm kırmızı olduğunda özel fan ayarı aktif oluyor. Şu an sende aktif görünmüyor. Oraya tıkla kırmızı olduğunda aktifleşir.

Peki bu yapılan fan hızı ayarlaması MSI Afterburner kapandıktan sonrada devam ediyor mu veya PC resetlenince

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı