YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 3 Mayıs 2021 #1 Programı kurdum ama maksimum, minimum ve AVG FPS değerlerini göremiyorum programdan açmama rağmen.
Çözüm Nowitzer 3 Mayıs 2021 "Benchmark" kısmına tuş ataması yapın. Başlatmak için atadığınız tuşa bastığınızda muhtemelen dediğiniz değerler çıkacaktır. Geç gelebiliyor, birkaç defa basın.
"Benchmark" kısmına tuş ataması yapın. Başlatmak için atadığınız tuşa bastığınızda muhtemelen dediğiniz değerler çıkacaktır. Geç gelebiliyor, birkaç defa basın.
KS KS YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 3 Mayıs 2021 #11 Narayanna dedi: Evet doğru yapmışsın, yalnız OSD'de göster seçeneğinin en sağında ki kısmı kurcalamışsın sanırım, orayı sadece text olarak seç, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Sonunda açabildim. Umarım vaktinizden çalmamışımdır. Artı 0 Eksi
Narayanna dedi: Evet doğru yapmışsın, yalnız OSD'de göster seçeneğinin en sağında ki kısmı kurcalamışsın sanırım, orayı sadece text olarak seç, ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Sonunda açabildim. Umarım vaktinizden çalmamışımdır.
N Narayanna Kilopat Katılım 16 Ağustos 2017 Mesajlar 633 Çözümler 5 3 Mayıs 2021 #12 YEGÜNGÖR dedi: Eyvallah hocam. Sonunda açabildim. Umarım vaktinizden çalmamışımdır. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sorunun çözüldüyse önemli olan o. Hayırlı sahurlar... Artı 0 Eksi
YEGÜNGÖR dedi: Eyvallah hocam. Sonunda açabildim. Umarım vaktinizden çalmamışımdır. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, sorunun çözüldüyse önemli olan o. Hayırlı sahurlar...