MSI Afterburner gösterge çalışmıyor

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Format attığım laptopuma indirdim ama hiçbir değer yok. Sadece ekran kartını söylüyor. Bayağı araştırdım D'ye kurulu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının tam ismini google ye yaz nvidia markalı ile nvidianın sitesine amd ise amdnin sitesinden ekran kartını arattır orda driver&support yazar o kısımdan ekran kartı driverini indirmen lazım.

Eğer ekran kartının ismini biliyorsan ben de yardımcı olabilirim. Ekran kartının ismini bilmiyorsan internetten cpu z adlı uygulamayı indirip oradan bulabilirsin.

Ekran kartının tam ismini Google'a yaz NVIDIA markalı ile NVIDIA'nın sitesine AMD ise AMD'nin sitesinden ekran kartını arattır orada driver&support yazar o kısımdan ekran kartı driverini indirmen lazım.

Eğer ekran kartının ismini biliyorsan ben de yardımcı olabilirim. Ekran kartının ismini bilmiyorsan internetten CPU Z adlı uygulamayı indirip oradan bulabilirsin.

Bir tane uygulamadan ekran kartını güncelledim hocam ama sonuç hala aynı.

Hangi uygulamadan güncellediniz GeForce Experience mi?

PC help soft diye bir uygulama hocam da bence onunla ilgisi yok ya niye oluyor anlamadım başka uygulama var mı Valorant'ta FPS düşmesi alıyorum sorunun neden oldugunu anlamak için lazımdı.

Genel olarak çoğunlukla sorun ekran kartı driverları güncel olmadığından olur FPS düşüşünün sebebi de bu olabilir. Ekran kartınız AMD ise bilgisayardan AMD Radeon Software, eğer ekran kartınız Intel ise GeForce Experience uygulamasını aç, NVIDIA için olanda üst menüde driverlar kısmı olacak oradan ilk güncellemeleri kontrol edin deyin sonra orada gane ready adlı yere tıkla ve indir de ekranda değişiklikler olabilir merak etme normal bunlar. AMD Radeon içinse orada menüsünde driver kısmını bulup ekran kartı driverini güncellemen lazım ekran kartım NVIDIA olduğu için AMD arayüzünü çok bilmiyorum.
MSI Afterburner uygulamasına giremesen bile driverları güncellemek ekran kartının daha verimli çalışmasını sağlar. Yani FPS değerlerinde yükselme de olur.

PC help soft diye bir uygulama hocam da bence onunla ilgisi yok ya niye oluyor anlamadım başka uygulama var mı Valorant'ta FPS düşmesi alıyorum sorunun neden oldugunu anlamak için lazımdı.

PC help soft bilgisayarın yazılımının vb. Güncellemeleri kontrol eder ekran kartının driverlarını kontol ettiğini çok sanmıyorum yanlışım olabilir de bu yukarıda bahsettiğim uygulamalar ekran kartınının üreticilerinin sunduğu ve ekran kartınızı güncelleyip oyunlara optimize edebildiğiniz yani ekran kartınızı en iyi ayarlara getiren bir uygulama. Yani bu uygulamalardan ekran kartının güncel olduğunu kontrol etmen daha doğru olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı