ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #1 Görselleri yükledim, bakar mısınız? Sadece ekran GPU değerlerini göstermiyor diğer değerler gözüküyor. Sizce neden olabilir? Ekran kartını güncelledim, tekrar silip kurdum düzelmedi. OSD ekran seçili bu arada. Acer Nitro 5 5800H RTX 3060. 16 GB RAM. Dosya Ekleri IMG_20220705_130300.jpg 50,5 KB · Görüntüleme: 80 IMG_20220705_141038.jpg 75,7 KB · Görüntüleme: 77 IMG_20220705_141047.jpg 71,3 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Görselleri yükledim, bakar mısınız? Sadece ekran GPU değerlerini göstermiyor diğer değerler gözüküyor. Sizce neden olabilir? Ekran kartını güncelledim, tekrar silip kurdum düzelmedi. OSD ekran seçili bu arada. Acer Nitro 5 5800H RTX 3060. 16 GB RAM.
KS KS ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #11 Riqhtful dedi: Laptoplarda Memory kısmı böyle oluyor mu hiç bilmiyorum ama oluyorsa sorun başka. Eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Önceden gözüküyordu yeni oldu böyle bir şey. Artı 0 Eksi
Riqhtful dedi: Laptoplarda Memory kısmı böyle oluyor mu hiç bilmiyorum ama oluyorsa sorun başka. Eski sürümlerde böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Önceden gözüküyordu yeni oldu böyle bir şey.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #12 ugurr.ahmet1 dedi: Önceden gözüküyordu yeni oldu böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme hiç döndünüz mü? Artı 0 Eksi
ugurr.ahmet1 dedi: Önceden gözüküyordu yeni oldu böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme hiç döndünüz mü?
KS KS ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #13 Riqhtful dedi: Eski sürüme hiç döndünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının mı ? Ekran kartının ise dönmedim Artı 0 Eksi
Riqhtful dedi: Eski sürüme hiç döndünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının mı ? Ekran kartının ise dönmedim
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 5 Temmuz 2022 #14 ugurr.ahmet1 dedi: GPU Z görüntüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam Memory kısmının normalde 0 olmaması lazım internetten bakarak dikkatli bir şekilde varsa BIOS güncellemesi yapabilir misiniz ekran kartına? Artı 0 Eksi
ugurr.ahmet1 dedi: GPU Z görüntüsü. Genişletmek için tıkla... Hocam Memory kısmının normalde 0 olmaması lazım internetten bakarak dikkatli bir şekilde varsa BIOS güncellemesi yapabilir misiniz ekran kartına?
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #15 ugurr.ahmet1 dedi: Ekran kartının mı? Ekran kartının ise dönmedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği yöntem olmazsa ekran kartının eski sürümüne dön. Artı 0 Eksi
ugurr.ahmet1 dedi: Ekran kartının mı? Ekran kartının ise dönmedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği yöntem olmazsa ekran kartının eski sürümüne dön.
KS KS ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #16 ZerefDragneel dedi: Hocam Memory kısmının normalde 0 olmaması lazım internetten bakarak dikkatli bir şekilde varsa BIOS güncellemesi yapabilir misiniz ekran kartına? Genişletmek için tıkla... Şu an 0 değil tekrar ekran görüntüsü aldım. Maalesef eski sürücüyü yükledim yine olmadı Dosya Ekleri Adsız.png 1,7 MB · Görüntüleme: 47 Son düzenleme: 5 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
ZerefDragneel dedi: Hocam Memory kısmının normalde 0 olmaması lazım internetten bakarak dikkatli bir şekilde varsa BIOS güncellemesi yapabilir misiniz ekran kartına? Genişletmek için tıkla... Şu an 0 değil tekrar ekran görüntüsü aldım. Maalesef eski sürücüyü yükledim yine olmadı
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #17 ugurr.ahmet1 dedi: Şu an 0 değil tekrar ekran görüntüsü aldım. Maalesef eski sürücüyü yükledim yine olmadı Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'ı silip tekrar indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
ugurr.ahmet1 dedi: Şu an 0 değil tekrar ekran görüntüsü aldım. Maalesef eski sürücüyü yükledim yine olmadı Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner'ı silip tekrar indirdiniz mi?
KS KS ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #18 Riqhtful dedi: MSI Afterburner'ı silip tekrar indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim olmadı AMD ekran kartının değerleri gözüküyor NVIDIA'nın gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Riqhtful dedi: MSI Afterburner'ı silip tekrar indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim olmadı AMD ekran kartının değerleri gözüküyor NVIDIA'nın gözükmüyor.
Riqhtful Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #19 ugurr.ahmet1 dedi: İndirdim olmadı AMD ekran kartının değerleri gözüküyor NVIDIA'nın gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartı kısmını açıp SS atar mısınız? Artı 0 Eksi
ugurr.ahmet1 dedi: İndirdim olmadı AMD ekran kartının değerleri gözüküyor NVIDIA'nın gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartı kısmını açıp SS atar mısınız?
KS KS ugurr.ahmet1 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 54 5 Temmuz 2022 #20 Attım. Dosya Ekleri Adsız.png 344 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi