MSI Afterburner GPU kullanımı nasıl açılır?

PaLaSKa29

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üyeyim günlerdir çözemediğim bir konunun çözümü için yazıyorum şimdiden teşekkür ederim. Sorunum şu, Lenovo laptopuma MSI Afterburner yükledim GPU kullanımı görmek istiyorum uygulama ana ekranda ekran kartını görüyor NVIDIA harici ekran kartım GPU 2 olarak görünüyor ama izleme kısmında GPU 2 kullanımı GPU 2 sıcaklığı gibi değerler görünmediğinden dolayı ben harici ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini takip edemiyorum GPU 1 kullanımı ve sıcaklığı var ama GPU 2 yok bu sorunu nasıl çözebilirim?

Oyunu açın. Daha sonra MSI Afterburner'ı açın. İzleme kısmında karşınıza gelecektir.
Yok hocam o şekilde de gelmiyor gpu 2 kullanımı ve sıcaklığı düşmüyor bu izleme ekranına gpu 2 bellek kullanımı memory usage sıcaklık limiti bellek hızı gibi değerler var ama gpu 2 kullanımı ve sıcaklığı hiçbir şekilde çıkmıyor izleme ekranında

Dahili ekran kartı GPU 0 harici ekran kartı GPU 1 olarak gözüküyor ben de. Sizde de öyledir belki. GPU 1 grafiğini aktfi edin.

Oyun oynarken ekran kartı çalışıyor değil mi? İzleme ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?

Oyun oynarken ekran kartı çalışıyor değil mi? İzleme ekranının fotoğrafını atabilir misiniz?
Oyunda ekran kartı çalışıyor

Oyunda ekran kartı çalışıyor

Ekran Görüntüsü (1).png
Ekran görüntüsü 2023-09-30 183823.png

Son düzenleme:
Ayarlara baktım bendekiyle aynı. Bende harici ekran kartı izlemede en altta bulunuyor acaba gözünüzden kaçmış olmasın. Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı