MSI Afterburner GPU'yu görmüyor

C: içinde ki ilişkili tüm klasörleri silseniz birde bazen sistem32 dosyalarından da kaynaklanıyor.
hocam yabancı forumlarda bile denilen her şeyi denedim olmadı format ile çözdüm fakat şuanda ise ekran kartının driverini kuramıyorum
C: içinde ki ilişkili tüm klasörleri silseniz birde bazen sistem32 dosyalarından da kaynaklanıyor.
formattan kastım windowsun kendi sıfırlaması ile yaptığım 5 dakikalık bir işlem

Her şeyi halletim hocam şu an sorunsuz çalışıyor PC merak ettiğim bir şey var BIOS'a girdim RAM'lerimi 4200 MHz'ye kadar çekebildiğimi gördüm şu an 2400 MHz bunu 4200 yapabilir miyim? Zararı var mıdır? Uygun mu değil mi nasıl öğrenebilirim?

Her şeyi halletim hocam şu an sorunsuz çalışıyor PC merak ettiğim bir şey var BIOS'a girdim RAM'lerimi 4200 MHz'ye kadar çekebildiğimi gördüm şu an 2400 MHz bunu 4200 yapabilir miyim? Zararı var mıdır? Uygun mu değil mi nasıl öğrenebilirim?
Zararı olduğunu sanmıyorum ama :) Ben olsam deneme bile. 3600 dene istersen önce.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı