MSI Afterburner hiçbir bilgiyi göstermiyor

MSI Afterburner'ı kurdum. Her şeyi doğru yapmama rağmen ne uygulamadaki kadranlarda bir şey gösteriyor ne de oyunlarda. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Bir de oyunlarda CPU sıcaklığını gösterebilen başka program var mı?

Kurulum yaptığı sırada RivaTuner programının kurulumunu soruyor onu iptal etmedin değil mi? 2 program da kurulu olacak ayarlar şu şekilde versiyon ise 4.6.2 kullanıyorum son sürüm sıkıntı yok?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kurulum yaptığı sırada rivaturner programının kurulumunu soruyor onu iptal etmedin değil mi? 2 program da kurulu olacak ayarlar şu şekilde versiyon ise 4.6.2 kullanıyorum son sürüm sıkıntı yok?

Yok onu da yaptım ama oyun dışında bile kadranları 0'da
Hangi oyunlarda göstermiyor, beraberinde RivaTuner programını kurdunuz mu?

Evet kurdum. Oyun dışında bile göstermiyor. Oyun olarak denemek için öylesine arkadaşla GTA Vice City'de denemiştik. Oyunun boyutu bir hayli küçük olduğu için daha hızlı kurulum olur diye düşündük.
Peki Afterburner dışında başka bir program vardı. Adını hatırlayamıyorum ama yazıları sarı renkti. Adını bilen var mı acaba?

Son düzenleme:
Yok onu da yaptım ama oyun dışında bile kadranları 0'da

Evet kurdum. Oyun dışında bile göstermiyor. Oyun olarak denemek için öylesine arkadaşla GTA Vice City'de denemiştik. Oyunun boyutu bir hayli küçük olduğu için daha hızlı kurulum olur diye düşündük.
Peki Afterburner dışında başka bir program vardı. Adını hatırlayamıyorum ama yazıları sarı renkti. Adını bilen var mı acaba?
Fraps

Yok onu biliyorum bu bahsettiğim cpu sıcaklığını da belirtiyordu.
Farklı bir sorum daha olacaktı. Normalde yeni bir konu açmam gerekiyor fakat süre sınırlamasına takıldım o yüzden buradan yazmak durumundayım. Lütfen mazur görün. Şuanda bir harici ekran kartına sahip değilim ve satın alıncaya kadar HD Graphics 4400 ile idare etmek istiyorum. İşlemcinin modeli Intel i3 4160. Sizce bu işlemcinin dahili GPU'su ile oyun oynarsam ve stok soğutucu kullanırsam işlemciye herhangi bir zararı olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı