Intel i3 2350M, NVIDIA GeForce GT 520M ve 4 GB RAM içeren bir laptopum var. Sanırsam overclock işlemi yapamıyorum ama MSI Afterburner ile Core Clock ve Memory Clock kısımlarını değistirebiliyorum. Bu kısımları değistirmem FPS konusunda bir işe yarar mı? Yoksa ekran kartına zarar mı verir?
Laptopa OC yapılması taraftarı değilim. FPS farkı olur fakat pek fazla olacağını sanmıyorum. O yüzden gereksiz zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum. OC scanner olsaydı bir ihtimal yapılabilirdi diye düşünüyorum.
Afterburner'ın oyunda değil iken gösterdiği sıcaklık derecesi 58, oyunda iken 62. Bu durumda 20 20 artırarak OC denemesi yaparsam ekran kartı yanabilir mi?
Ekran kartını harici olarak kullanıyorum yani tarayıcıdayken vs Intel HD Graphics kullanılıyor.
Afterburner'ın oyunda değil iken gösterdiği sıcaklık derecesi 58, oyunda iken 62. bu durumda 20 20 artırarak OC denemesi yaparsam ekran kartı yanabilir mi?
Ekran kartını harici olarak kullanıyorum yani tarayıcıdayken vs Intel HD Graphics kullanılıyor.
Afterburner'ın oyunda değil iken gösterdiği sıcaklık derecesi 58, oyunda iken 62. bu durumda 20 20 artırarak OC denemesi yaparsam ekran kartı yanabilir mi?
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Overclock yapmadan programı kaldırdım ama halen 'overlock yapma' isteğim gitmedi fakat bu kadar düşük oranlar içinde risk almaya değmez.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Overclock yapmadan programı kaldırdım ama halen 'overlock yapma' isteğim gitmedi fakat bu kadar düşük oranlar içinde risk almaya değmez.