MSI Afterburner ile yanlışlıkla overclock yapılır mı?

benmuhammed

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul - Turkey
Merhabalar. Videolarda FPS göstergesi, CPU, GPU sıcaklığı göstergesi gibi şeylerden bende yapmak istedim. Technopat'ta biraz bakınırken birkaç kişinin yanlışlıkla overclock yaptığını gördüm :D. Böyle bir şey mümkün mü? Afterburner arayüzüne hakim değilim pek. Ya da bunun başka kolay bir yolu var mı? İyi günler :).

Yanlışlıkla sağ sola değer girme ihtimali % kaç? Muhakkak farkında olursun. Zaten OC sekmesi farklı. Ayarlar kısmında fan profili falan ayarlanıyor.

Merhabalar. Videolarda FPS göstergesi, CPU, GPU sıcaklığı göstergesi gibi şeylerden bende yapmak istedim. Technopat'ta biraz bakınırken birkaç kişinin yanlışlıkla overclock yaptığını gördüm :D. Böyle bir şey mümkün mü? Afterburner arayüzüne hakim değilim pek. Ya da bunun başka kolay bir yolu var mı? İyi günler :).

Çok zor bir ihtimal çünkü değeri girdikten sonra onaylaman gerekiyor onyaladıysada geri alabiliyor yani sıkıntı yok.

Kendi sitesi olması lazım.

Sadece FPS için değil mi :D. Overclock yapılma inşallah... (bu arada sanırım evet onaylı yazılımcı güvenilir.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı