A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 MSI Afterburner indirdim ve NVIDIA'nın sıcaklık değerleri gözüküyor ama Intel'in ayarları gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023
MSI Afterburner indirdim ve NVIDIA'nın sıcaklık değerleri gözüküyor ama Intel'in ayarları gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
Muammer24 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 PRO 4350G, GTX 1060 3 GB, 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Intel dediginiz HD Graphics mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 30 Haziran 2023 #3 Yanlış bilgi Ali41H dedi: MSI Afterburner indirdim ve NVIDIA'nın sıcaklık değerleri gözüküyor ama Intel'in ayarları gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner sadece ekran kartı için olan bir program, işlemcinin sıcaklıklarını vs. Göremezsiniz. Artı 0 Eksi
Ali41H dedi: MSI Afterburner indirdim ve NVIDIA'nın sıcaklık değerleri gözüküyor ama Intel'in ayarları gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner sadece ekran kartı için olan bir program, işlemcinin sıcaklıklarını vs. Göremezsiniz.
KS KS A Ali41H Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Muammer24 dedi: Intel dediginiz HD Graphics mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcim: Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz EsatKa dedi: MSI Afterburner sadece ekran kartı için olan bir program, işlemcinin sıcaklıklarını vs. Göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım ben nvidianın sürücüsünü sildiğimde intelin sıcaklık değerleri gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor. Son düzenleme: 30 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Muammer24 dedi: Intel dediginiz HD Graphics mi? Genişletmek için tıkla... İşlemcim: Intel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz EsatKa dedi: MSI Afterburner sadece ekran kartı için olan bir program, işlemcinin sıcaklıklarını vs. Göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi hatırladım ben nvidianın sürücüsünü sildiğimde intelin sıcaklık değerleri gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor.