centrumboss
Hectopat
CPU kullanımı gibi değerleri görebiliyorum ancak sıcaklık ile ilgili bir şey yok.
İzleme ekranında işlemci sıcaklığı çıkmıyor zaten sorun orada.Program arayüzüne girip izlemeyi etkinleştirmek gerekiyor videoları izlersen yapabilirsin YouTube'dan.
İzleme ekranında işlemci sıcaklığı çıkmıyor zaten sorun orada.
Kardeşim cpu sıcaklığı yok. Öyle bir seçenek yok.CPU sıcaklıgını bulun seçeneklerden ve üstüne tıkladıktan sonra OSD'de göster seçeneğini işaretleyin.
Programı indirdim ancak gerekli ayarlamalardan kastınız nedir?AIDA64 indirip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyun içinde CPU sıcaklığını görebilirsin.
Rehber: MSI Afterburner CPU Sıcaklığını Gösterme
MSI Afterburner'ın OSD'de işlemci sıcaklığını gösterebilmesi için AIDA64, HWInfo gibi 3. parti bir yazılımdan bu veriyi alması gerekiyor. Bunun için İzleme ayarlarından görseldeki işaretli kısma tıklayın: Afterburner'ın işlemci sıcaklık verisini alacağı programı seçin. Bu örnekte AIDA64...www.technopat.net
Kardeşim CPU sıcaklığı yok. Öyle bir seçenek yok.
Programı indirdim ancak gerekli ayarlamalardan kastınız nedir?
Bıraktığım rehberi incelerseniz orada yapılması gerekenler adım adım gösteriliyor.Kardeşim cpu sıcaklığı yok. Öyle bir seçenek yok.
Programı indirdim ancak gerekli ayarlamalardan kastınız nedir?
Ekran görüntüsü atabilir misiniz sürüm eski olabilir.
Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü. Aida64'ü seçip setup'a tıkladım ve "cpu temperature" eklendi.AIDA64 indirip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra oyun içinde CPU sıcaklığını görebilirsin.
Rehber: MSI Afterburner CPU Sıcaklığını Gösterme
MSI Afterburner'ın OSD'de işlemci sıcaklığını gösterebilmesi için AIDA64, HWInfo gibi 3. parti bir yazılımdan bu veriyi alması gerekiyor. Bunun için İzleme ayarlarından görseldeki işaretli kısma tıklayın: Afterburner'ın işlemci sıcaklık verisini alacağı programı seçin. Bu örnekte AIDA64...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.