Çözüldü MSI Afterburner nasıl kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar merhaba yeni sistemimin MSI Afterburner ayarları bu şekilde olması normal midir? Fan Speed bölümü 19 da mı bırakmalıyım yoksa arttırmalı mıyım? Genel anlamda ayarların bu şekilde olması iyi mi yoksa düzeltmem gereken bir şey var mı?

• Anakart: B450M.
  • İşlemci: Ryzen 5 3500X 4.1GHz
  • Ekran kartı: Sapphire RX560 4 GB.
  • RAM: Neo Forza 8 GB 3200 MHz Gaming RAM (1X 8 GB) DDR4.
  • Kasa: Dark Raider 3*12 frgb tempered glass.
  • İşlemci soğutucu: Akasa 8 cm PWM.
  • Depolama: WD SN530 256 GB M.2 SSD + 320 GB hard disk.
  • Güç kaynağı: High Power 500W 80+

Çözüm
Senin ellemene gerek yok, ekran kartı onları kendisi ayarlıyor zaten. Oyun içi değerleri açacaksan dişli çark simgesine tıklayıp izleme sekmesine gel oradan OSD'de göster seçeneklerine tıkla gözükmesini istediğin değerleri.
Senin ellemene gerek yok, ekran kartı onları kendisi ayarlıyor zaten. Oyun içi değerleri açacaksan dişli çark simgesine tıklayıp izleme sekmesine gel oradan OSD'de göster seçeneklerine tıkla gözükmesini istediğin değerleri.

Çözüm
Normal. Otomatik ayarda şuan güç ve ısılar artarsa fan hızı da artar.

O ayarları arkadaşların da belirttiği gibi ekran kartı kendisi ayarlıyor, katılıyorum ben de kendilerine. Ek olarak oyun için değerlerinde özelleştirme vs isterseniz aşağıdaki video yardımcı olabilir, isterseniz inceleyebilirsiniz :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal. Otomatik ayarda şuan güç ve ısılar artarsa fan hızı da artar.
Teşekkürler
Teşekkürler.
O ayarları arkadaşların da belirttiği gibi ekran kartı kendisi ayarlıyor, katılıyorum ben de kendilerine. Ek olarak oyun için değerlerinde özelleştirme vs isterseniz aşağıdaki video yardımcı olabilir, isterseniz inceleyebilirsiniz :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim sağolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı