Adam sıcaklığı, FPS'yi de mi takip etmesin?İmzan doğruysa eğer indirmene gerek yok.
Adam sıcaklığı, FPS'yi de mi takip etmesin?İmzan doğruysa eğer indirmene gerek yok.
O sisteme OC yapsanız bile fayda edeceğini sanmıyorum yani Afterburner sizin için mantıksız.
Afterburneru FPS, sıcaklık değerleri, RAM değerleri gibi, ekran kartı ve işlemci kullanımı görmek için bakabilirsin gayet güzel işe yarıyor ama OC pek yaramaz size.İmza doğru. Eski bilgisayardayım bunu ofise götüreceğim dokunuşları yapıyorum.
Eski Sistem:
GT 630
i5 760
4 GB RAM
240GB SSD
Adam sıcaklığı, FPS'yi de mi takip etmesin?
Gerek yok ben yılda bir kez değerlere bakmak için kullanırım sadece.Bunu indirmeli miyim indirincede hangi ayarları yapmalıyım?
Hocam ben direk sana sorayım.
Afterburner indirmek faydalı mı? Ne gibi ayarlar yapıp bilgisayarı hızlandırabilirim.
GT 630 sistemde kullanacaksan ise yarar. Hem ekran kartına overclock yapıp FPS arttırırsın hem de FPS ve sıcaklıkları kontrol edersin.
Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Hocam hızlanması için indirecegim indirdikten sonra ne yapmam lazım.
*
Şu an GTX 950 mi takılı GT 630 mu?
Şu an GT 630 takılı GTX 950'yi sipariş ettim ama kullanayim mi yani GT 630 içinde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.