MSI Afterburner OC geri nasıl alınır?

Bir de sorduğum sorular ile ilgili derinden beni aydınlatabilir iseniz sevineceğim.

Bu dediğiniz normal. GPU kendi kendini overclock ediyor. bkz: NVIDIA GPU Boost

Benim anlatmak istediğim şu GPU BIOS'unu sıfırlamam mümkün mü yada bu işlem herhangi bir zarar verir mi ? Direk ani voltaj yükseltmesi yaptığı için haliyle ? Aydınlatır iseniz sevinirim

Benim anlatmak istediğim şu GPU BIOS'unu sıfırlamam mümkün mü yada bu işlem herhangi bir zarar verir mi ? Direk ani voltaj yükseltmesi yaptığı için haliyle ? Aydınlatır iseniz sevinirim

Ekran kartınızda bir sıkıntı yok, bir işlem yapmanıza gerek yok.

Kart kendi kendini limitlerin üstüne çıkartabiliyor. Turing mimarisinde GPU Boost 4.0 teknolojisinden kaynaklı.
PUBG'de denedim ve bir fark da görünmüyor hatta FPS değerlerim bazen anlık 90 civarına düşebiliyor. Kartım 1920×1080P de Ultra ayarlara almadığım sürece işlemcime yakın kullanım değerlerinde seyrediyor.
Ve ben sabit değerlerde 140-150 FPS görmek istiyorken stabil bir değer alamıyorum. OC ile çözerim diye zaten OC işlemi yaptım ama bir fark göremedim. CPU'm AMD Ryzen 5 3600X.
Güncel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…